• Ново
Чаши за уиски Cabilock Чаши за уиски Прозрачни Чаши Прозрачни Чаши Прозрачна Чаша за напитки Чаша с прозрачна утайка от Чаша Бистра утайка от Чаша Прозрачни Чаши Прозр?
zoom_in

Чаши за уиски Cabilock Чаши за уиски Прозрачни Чаши Прозрачни Чаши Прозрачна Чаша за напитки Чаша с прозрачна утайка от Чаша Бистра утайка от Чаша Прозрачни Чаши Прозрачни Чаши за вино

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Лесно и удобно за почистване, както и удобно да се съхранява, когато не се използваПодходящ за напитки, сокове, бира, коктейли, сладолед, чай, кафе и т. Описание Ако търсите стъклена чаша, то този продукт е изработен от висококачествени материали, траен и красив. - Материал : Стъкло. лесно и удобно за почистване, както и удобно да се съхранява, когато не се използва. изработен от висококачествен стъклен материал, сигурно и е трайна, тя може да се използва в продължение на дълго време. - произведен от висококачествен стъклен материал, сигурно и е трайна и може да се използва в продължение на дълго време. Изящна изработка изработка гарантира тяхната практичност и дълготрайност. - Размер : около 10,00 X9,20 X4,80 см / 3,93 X3,62 X1,89 инча.Креативен дизайн, красива шарка, можете да го използвате за съхранение на мляко, сок, чай и т. Изящна изработка изработка гарантира тяхната практичност и дълготрайност.- Подходящ за приготвяне на напитки, сокове, бира, коктейли, сладолед, чай, кафе и т. Предпоставка включва се 1 чаша за сок с соломинкой. - Обем : 350 мл.Можете да дадете на приятелите си в нов дом, и те ще бъдат много доволни.- Можете да дарите приятелите си в нов дом, и те ще бъдат много щастливи.

Клиентите също го харесват..