• Ново
CHANGCAOWedding салфетка с цветен печат, коктейлна напитка, десерт салфетка, булчински душ, украса за годеж, кърпа за Свети Валентин, аксесоари за маса украса за сватбена т?
zoom_in

CHANGCAOWedding салфетка с цветен печат, коктейлна напитка, десерт салфетка, булчински душ, украса за годеж, кърпа за Свети Валентин, аксесоари за маса украса за сватбена торта

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Еднократно, така че почистването не е необходимо!.Това е благородна салфетка с принтом, която е много подходящ за провеждане на сватби, коктейли, вечери, възпоменателни събития, мероприятия в чест на Деня на Свети Валентин, семейни събития, за приятелски партита или на всякакви други дейности, които желаете.⭐ 〖 Идеалното броя и размера на〗 : В комплекта са включени 40 бр. ⭐ 〖Разнообразно приложение〗 : Хартиени салфетки премиум-клас напълно подходящи за сватбени тържества, коктейли, са поканени вечери, възпоменателни тържества, семейни тържества, партита за приятелство или всяко друго събитие, което желаете. ⭐ [Елегантен дизайн] : Тази кърпа, украсена с нежни цветя, пръстени и шарки във формата на сърца, които демонстрират любовта.Той е подходящ за декорация на масата и употреба, а също добре се съчетава с други декорации за партита. ⭐ 〖Нашата гаранция〗 : Changcao се стреми да предоставя на своите клиенти качествени продукти и подкрепящи услуги. кърпички, размерът на които в разложенном формата е 13 х 13 см, а в сгънат-6,5 x 6,5 инча.Ако имате някакви проблеми по време на използване на продукта, моля, уведомете ни по електронна поща, ние ще ви дадем задоволителен отговор.

Клиентите също го харесват..