• Ново
Кърпички за Вечеря Didiseaon за Еднократна употреба 20pcs Коледни Салфетки и Хартиени Кърпички с Снеговиком почистващи Кърпички За Гости Коледна Вечеря Кърпа за Ръце, Къ?
zoom_in

Кърпички за Вечеря Didiseaon за Еднократна употреба 20pcs Коледни Салфетки и Хартиени Кърпички с Снеговиком почистващи Кърпички За Гости Коледна Вечеря Кърпа за Ръце, Кърпи за Домашна Кухня Кърпички за Еднократна употреба

BGN 47.04

Брой продукти
check Налично

☃ ️ , Подходящи за Коледа, на партито по повод рождения ден, на душата на детето и други случаи ☃️ Кърпички с принтом, различни цветова гама и очарователна графика. 33x33 см (размер в разложенном формата), в комплекта са включени 20 кърпички. ☃️ Кърпички за гости с изискана празнична Снеговиком, за Еднократна употреба Хартиени снежни човеци, Кърпа за Ръце за Коледна Вечеря, Кърпа за Домашна Кухня, Декорация за Партита.Описаниекристаллические кърпички във формата на Снежен човек, кърпички за Еднократна употреба за хранене, аксесоари за парти по случай рождения ден Характеристики - Цвят : както е показано, - Материал : дърво тегло, Размер : прибл. ☃️ Е изработен от висококачествена дървесна маса и е безопасна за употреба. ☃️ Уникални и симпатични, различни от традиционните празни хартиени кърпички.

Клиентите също го харесват..