• Ново
Uongfi Черно Камина 4 Вентилатор за печки с топлинна захранването, Дърво Горелка, Екологично Безшумен Вентилатор, Вентилатор за ефективно разпределение на топлината ?
zoom_in

Uongfi Черно Камина 4 Вентилатор за печки с топлинна захранването, Дърво Горелка, Екологично Безшумен Вентилатор, Вентилатор за ефективно разпределение на топлината в дома (Цвят: Вентилатор за печки)

BGN 28.11

Брой продукти
check Налично

Описание : 1Голям е обемът на въздуха : 5 остриета разпръсне топъл въздух из залата. Прост стил на повече отговаря на естетиката на европейците и американците, прости вятърни остриета, може да доведе до движение на силни ветрове.Материал от анодизиран алуминий : Целият вентилатор е изработен от анодиран алуминий, който не ръждясва и не е подложен на корозия при нагряване на вентилатора.Материал : алюминийособенности : 1. Количество : 4 5. Единица за измерване на обема на въздуха : 150-1803. Хранене : тец модуль4.Енергията, необходима за привеждане в действие на двигателя, след това ножовете се въртят.Той изработва своята енергия чрез топлина, выделяемому повърхността на плочата.Не изисква батерии или на ток, екологично чист. Безшумен, които не изискват батерии или електричество, работещи при ниска температура с нисък разход на гориво с до 17%, икономия на гориво и по-бързо нагряване на плочата.Просто поставете вентилатор на гладка и равна повърхност на горната част на плочата, в близост до страничната или задната част на комина.Захранва от топлина : Fan печка произвежда енергия чрез преобразуване на топлина от печки на ток за привеждане в действие на двигателя, след което ножовете се въртят.Вентилатор за печки с топлинна задвижване спомага за пестене на гориво и разпространение на топлина сред вас, ефективно осигурява циркулация на топлия въздух из залата, без шум.

Клиентите също го харесват..