• Ново
Лъжици за Супа DOITOOL, Лъжица за Супа от Слама, Пшеница, Лъжица Ориз, Лъжици за Подаване на Хранене, Кухненски Прибори, Съдове за Битови Ресторанта (Случаен цвят)
zoom_in

Лъжици за Супа DOITOOL, Лъжица за Супа от Слама, Пшеница, Лъжица Ориз, Лъжици за Подаване на Хранене, Кухненски Прибори, Съдове за Битови Ресторанта (Случаен цвят)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви! Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. - Материал : Пшеница слама.За ежедневна употреба за вашето семейство, също така може да се използва в ресторанти, хранителни магазини, зали, кетъринг и т. - За ежедневна употреба за вашето семейство, също така може да се използва в ресторанти, хранителни магазини, зали, кетъринг и т. - Идеална ергономична дръжка осигурява удобен жалбата, която е здрава и удобна за използване.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Опаковката включва 1 х лъжица. - Размер : 21 х 7,1 х 3 см.Съвършената ергономична дръжка осигурява удобен обжалване, тя здрава и удобна за използване.Прост, модерен и обикновен дизайн ще бъде добре да се комбинират със съществуващите у вас прибори за хранене. - е Изработен от екологично чиста слама, пшеница, лек, но здрав и издръжлив. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Той е идеален за смесване и подаване на различни ястия, като например ориз, супа, яхния и др.Описание Това е лъжица за подаване на храна, произведена от твърда пшеница слама, основната обикновени пластмасови лъжици, представени на пазара, не е груба и никога не порежет ви ръцете и устата.

Клиентите също го харесват..