• Ново
Закопчалка за велосипед от алуминиева Сплав Hoosion, Скоба, за наем, за монтиране на кормилото на мотоциклета, Въртящи се на 360 Градуса в Метална стойка за велосипед за ?
zoom_in

Закопчалка за велосипед от алуминиева Сплав Hoosion, Скоба, за наем, за монтиране на кормилото на мотоциклета, Въртящи се на 360 Градуса в Метална стойка за велосипед за екшън камерата Gopro Hero 8/7/6/5/4/3/Xiaoyi

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Диаметри на струните в интервала (12 мм-30 мм) са по-консервативни и могат да бъдат използвани дължина до 35 мм въртене на 360 градуса, 12 разпоредбите на посоката.Всички метални аксесоари за закрепване на винтовете здраво запис на волана и камера, устойчиви и тяхното не е лесно да падне.Всички метални аксесоари за закрепване на винтовете здраво запис на волана и камера, устойчиви и тяхното не е лесно да падне.С метален гаечен ключ, преносим и полезно. въртене на 360 градуса, 12 разпоредбите на посоката.Благодарение на порести полагане вътре в пръстен тя не се плъзга и предпазва волана.Благодарение на порести полагане вътре в пръстен тя не се плъзга и предпазва волана.С метален гаечен ключ, преносим и полезно. Целия материал от алуминиева сплав е здрав и издръжлив, антиоксидантното покритие на повърхността лесно ръждясва.Можете да регулирате ъгъла на снимане, който ви харесва.Можете да регулирате ъгъла на снимане, който ви харесва. быстросъемное, лесен за инсталиране.Диаметри на струните в интервала (12 мм-30 мм) са по-консервативни и могат да бъдат използвани дължина до 35 мм. Целия материал от алуминиева сплав е здрав и издръжлив, антиоксидантното покритие на повърхността лесно ръждясва.

Клиентите също го харесват..