• Ново
Инвалидна количка WANGPP за кучета, Сгъваема Инвалидна количка за домашни любимци, Количка за кучета, Помощ при ходене на задните лапи, Регулируема помощ за домашни лю
zoom_in

Инвалидна количка WANGPP за кучета, Сгъваема Инвалидна количка за домашни любимци, Количка за кучета, Помощ при ходене на задните лапи, Регулируема помощ за домашни любимци, хора с увреждания, Рехабилитация на тренажор,

BGN 17.94

Брой продукти
check Налично

Гърдите колан и защита за краката са оборудвани с отделни гнезда, които улесняват работата им на обличане и свалянеПодходящ за всички видове кучета, котки и домашни животни, с ограничена подвижност на задните лапи или изобщо без нея, да ходят и да тичат по-нормално и по-лесно, отново уверено и независимо. ★ Забележка : При използване на ходунков за кучета за домашни любимци ще се отрази на дефекацию или урината по време на използването на инвалидна количка за кучета.Изработен от алуминиева сплав, устойчив на абразия, грязезащитный, не е лесно ръжда, издръжлив.Преди покупка, моля измерете растеж на вашето куче (обиколка на ханша).Височина, широчина и дължина на инвалидна количка за домашни любимци и ще се уреждат и в рамките на определени граници, които се адаптират към вашия домашен любимец. Това инвалидна количка е предназначена само за разходки на домашни любимци с увреждания на задните лапи и не оказва терапевтичен ефект. ★ Сгъваема конструкция : поворотную дръжката може да се сгъва, никакви средства не се изисква, е лесно да се съхранява и транспортира.Домашни животни могат да тичат свободно и бъдете щастливи, колкото е възможно по-бързо.Съвети : Домашни животни могат да получат първоначалното отвращение и устойчивост след инсталиране на инвалидна количка за кучета. ★ Регулируеми : Височина, ширина и дължина инвалидна количка за домашни любимци може да се регулира в съответствие с нуждите на вашия домашен любимец, в рамките на определени граници.Преди покупка, моля измерете растеж на вашето куче (обиколка на ханша).Описание : Лек, регулируеми, сгъваеми, лесен за съхранение, транспортиране и почистване, не пречи на нормалния живот на домашни любимци, лесна за инсталиране, подвижна и удобна за носене и съхранение.Подходящ дизайн няма да се отрази на уриниране домашен любимец и изпразването на червата.Изберете подходящ размер на инвалидни колички за вашия домашен любимец. ★ Забележка : При използване на ходунков за кучета за домашни любимци ще се отрази на дефекацию или урината по време на използването на инвалидна количка за кучета.Съвети : Домашни животни могат да получат първоначалното отвращение и устойчивост след инсталиране на инвалидна количка за кучета. ★ Лек и комфорт : Стол-количка за кучета е по-твърда рама от лека алуминиева сплав, износостойкую, грязеотталкивающую, лесно ржавеющую и трайни.Моля, търпеливо вземете си домашен любимец, за да може възможно най-бързо да се адаптират към тази инвалидна стол за кучета.Моля, бъдете търпеливи и го оставете постепенно да свикне с новото си "ножкам".Домашни животни могат да тичат свободно и бъдете щастливи, колкото е възможно по-бързо. ★ Сгъваема конструкция : поворотную дръжката може да се сгъва, никакви средства не се изисква, е лесно да се съхранява и транспортира.Гърдите колан и защита за краката са оборудвани с отделни гнезда, които улесняват работата им на обличане и сваляне.

- Product name:
pet wheelchair
- Material:
aluminum alloy
- Size:
XXXS , XX-Small , X-Small , XS-widening , S , M
※ Tips:
1. Please measure the body shape (length, back height, hip width) and weight of your animal according to the picture. Choose the right wheelchair size for your pet.:
2. This wheelchair only provides walking aids for pets with disabled hind legs and has no therapeutic effect.:
If you have any questions about the product, please feel free to contact me! We have a professional team that will provide you and your pet with perfect service! :

Клиентите също го харесват..