• Ново
TPEDDII INlike направи си САМ Комплект за диамант живопис за възрастни, Пълен с Диамант, Слънчоглед, Диамантена Живопис, Слънчоглед, Вода, Диамантена Бродерия, Картина, Бр?
zoom_in

TPEDDII INlike направи си САМ Комплект за диамант живопис за възрастни, Пълен с Диамант, Слънчоглед, Диамантена Живопис, Слънчоглед, Вода, Диамантена Бродерия, Картина, Бродерия Бод, Художествени Занаяти, Декорация

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

★ Приятен материал : инструменти за диамант живопис 5d включват платно за живопис с маслени бои с висока разделителна способностДецата трябва да придружават родителите си.Лесно выцвести или пожълтяват, придайте изображение естетичност и реализъм. Използвайте самозалепваща глина дръжката, за да се присъединят диаманти заедно, а след това залепете черен диамант към съответното изображение под номер 4. Намерете подходящ планински кристал, в съответствие със списък от символи и се изсипва в пластмасова тава.какво ви е било дълбоко чувство. Развивайте при деца практически умения, и търпение, подобряване на тяхното разбиране на цветове и естетика. Нанесете глина върху самозалепваща алмазную дръжката. първо нарежете я на една трета, за да лепилото не губи вискозитет. ★ ЛЕСНА употреба : направи си САМ Diamond paiting отлично подходящ за възрастни, деца и начинаещи художници, за рисуване, обогатява пространството си, ви дава по-различен стил на живот. въпроси, които изискват внимание : 1.Бродерия на кръстат бод се среща с Раскрашиванием по Номера!Това ще позволи на ума да се разсейва и да усетите как си отива от стрес, а също така ще се превърне в идеален подарък за любителите на ръчно изработени.Лесно выцвести или пожълтяват, придайте изображение естетичност и реализъм. ★ Стъпки "Направи си сам" : Диамант в номерирани опаковки отговаря на цветовата схема от страна на фигурата. Натиснете диамант други предмети или ръцете си, за да сте сигурни в твърдостта на диаманта.Който е водоустойчив и има гладка текстура, самата фигура е лепкава фон и пластмасова защитна обвивка, за да се запази фигура лепкава, за да може по-лесно да завърши фигура.Вземете "дръжката" и ги край лепкава материал в квадратен блок, след това вземете бусинку и поставете я върху съответния номер на платно.Продуктът се измерва ръчно, са възможни отклонения от 1-2 см5. ★ Приятен материал : инструменти за диамант живопис 5d включват платно за живопис с маслени бои с висока разделителна способност. ★ Стъпки "Направи си сам" : Диамант в номерирани опаковки отговаря на цветовата схема от страна на фигурата.Бродерия на кръстат бод се среща с Раскрашиванием по Номера!Това ще позволи на ума да се разсейва и да усетите как си отива от стрес, а също така ще се превърне в идеален подарък за любителите на ръчно изработени. Моля, съхранявайте го на място, недостъпно за бебета и малки деца място, за да са в грешка да не бъде проглоченным.Описание на продукта Диамантена живопис - това е леко и приятно занимание за майстори, от малки до големи. Избирайки удобно със семейството си или с приятели и начертайте е продукт на ръчен труд, за да се насладят на семейна радост подобряване и укрепване на отношенията.укрепване на доверието в себе си и отглеждайте търпение.Поставете същите диаманти в тавата.Който е водоустойчив и има гладка текстура, самата фигура е лепкава фон и пластмасова защитна обвивка, за да се запази фигура лепкава, за да може по-лесно да завърши фигура.

Клиентите също го харесват..