• Ново
Отрязващи дискове BaiNuo 2 Инча, Шлифовъчни кръгове от метал и Неръждаема стомана, Режещи Инструменти за ъглошлайф, Ултратънък Подсилени диск за рязане на смола с двой
zoom_in

Отрязващи дискове BaiNuo 2 Инча, Шлифовъчни кръгове от метал и Неръждаема стомана, Режещи Инструменти за ъглошлайф, Ултратънък Подсилени диск за рязане на смола с двойна мрежа - 15 бр.

BGN 10.12

Брой продукти
check Налично

Режещите дискове са предназначени за честа и продължителна употреба с всички метални, стеклопластиковыми, железни, пластмасови, стоманени и неръждаеми детайли, включително арматура, стоманени тръби, конструкционную и оцинкованную стомана, ламарина, метал, конструктивни тръби и други черни метали за агресивно рязане ?【Материал премиум-клас】 Метален режещ диск е изработен от висококачествени частици, алуминиев оксид и катран, от двете страни на разширена висока якост на стекловолоконной мрежа, която осигурява шлифовальному диск дълготрайна стабилност и устойчивост на счупване.Дебелина : 1/16 ". Дупка : 10 мм, 3/8". ?【Стабилност】 Подсилени влакнести матрица подобрява стабилността на висока скорост на рязане отрезных кръгове. Идеална дебелина за рязане, ултратънък дизайн 0,04 инча за бързо рязане без чеп с минимални загуби на материал, прави проект за рязане на по-точни и ефективни.При използване на тези дискове носете всички приложими предпазни средства (очи/уши/ лице /ръце/ тялото /, и т.В нашите отрезных кръгове се използват висококачествени частици, алуминиев оксид за бързо рязане с допълнителното предимство на по-гладка повърхност и точно рязане.Висококачествено пръстен от неръждаема стомана, вграден в централната дупка, което осигурява точно позициониране, безопасност и издръжливост и не пада; рязане се получава остра, без чеп с по-малко прах и шум.Характеристики : здрава и по-здрава.Отлична и за рязане на въглеродна стомана, въглеродни стрели и фин метал с общо предназначение. ?【Опаковка】 15 мини-2-инчов отрезных кръгове, черен на цвят, Размер : беседки с дебелина 2 "x 1/16" x 3/8"; Максималната честота на въртене : 30 000 об/мин. Приложение : неръждаема стомана и малки парченца метал. ?【Енергийна ефективност】 Това отрезное колелото за wheelhead машината е подходяща за мини-отрезной триони с оправкой 3/8 ", ъглошлайф и аксесоари за въртящи се инструменти.

Клиентите също го харесват..