• Ново
Kirsnda за Chevrolet флип-ключодържател калъф с брелоком, Мека обвивка за ключове от TPU/на кожата, 4 бутона, подходящи за chevy Camaro Cruze Equinox Impala Malibu Spark, Sonic Volt Флип-ключ на автоакс?
zoom_in

Kirsnda за Chevrolet флип-ключодържател калъф с брелоком, Мека обвивка за ключове от TPU/на кожата, 4 бутона, подходящи за chevy Camaro Cruze Equinox Impala Malibu Spark, Sonic Volt Флип-ключ на автоаксесоари (сребрист)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

[Следпродажбено обслужване] : Ако имате проблем с нашите продукти, моля, свържете се с нас, Kirsnda ще решения, за да отговори на нуждите на клиентите. моля, обърнете се към модел 2.Инсталацията е толкова проста, колкото инсталиране на своята практика за телефон.Подобряване на ключодържател, без да се притеснявате за загуба на вашите скъпи автомобилни ключове се дължи на отслабената винтове. [Модни скинове за автомобилни ключове] : няколко цветови опции в съчетание с красива брелоком, който осигурява пълна защита без объркващи му с други ключове. [Съвместими модели автомобилни ключодържатели] : 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 Camaro Cruze Equinox Impala Malibu Spark, Sonic Volt и т. моля, обърнете се към модел 2. [Следпродажбено обслужване] : Ако имате проблем с нашите продукти, моля, свържете се с нас, Kirsnda ще решения, за да отговори на нуждите на клиентите.Инсталацията е толкова проста, колкото инсталиране на своята практика за телефон., авто ключодържател, в зависимост от модел и година на издаване кола, авто ключ, ще се различават.Подобряване на ключодържател, без да се притеснявате за загуба на вашите скъпи автомобилни ключове се дължи на отслабената винтове. Лесен монтаж без допълнителни инструменти., авто ключодържател, в зависимост от модел и година на издаване кола, авто ключ, ще се различават. [Не влияе върху функцията на ключ] : корпус ключ не оказва влияние върху изходния сигнал на автомобилния ключ. [Съвместими модели автомобилни ключодържатели] : 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 Camaro Cruze Equinox Impala Malibu Spark, Sonic Volt и т.

Клиентите също го харесват..