• Ново
Гъба-търкане HOMERHYME Heavy Duty, 24 опаковки, двустранен дизайн, здрава и дълъг живот благодарение на гъба с висока плътност.
zoom_in

Гъба-търкане HOMERHYME Heavy Duty, 24 опаковки, двустранен дизайн, здрава и дълъг живот благодарение на гъба с висока плътност.

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Гъвкав дизайн означава, че можете да го използвате за най-различни задачи по почистване в домаГо твърди влакна и абразивная повърхност го правят изключително ефективен при отстраняване на упорити замърсявания, мазнини и сажди.Може да се използва няколко пъти, преди да се наложи подмяна, което го прави икономичен избор за вас.На него можете бързо и лесно измиване на ръка или в миялна машина, което го прави удобен и гигиеничным избор за всяка задача по почистване. 【Лесни за почистване и могат да се мият в съдомиялна машина】 Сверхпрочная гъба-търкане лесен за почистване и се грижи и здрава конструкция гарантира, че тя ще издържи многократно използване и пране. 【Универсален инструмент за почистване на】Сверхпрочная гъба за почистване, подходящ за използване в широк спектър от повърхности, включително прибори за готвене от неръждаема стомана, тигани, скари, плотове и подове. 【Икономичен】 В сравнение с други мощни почистващ средства, тежкотоварни гъба за почистване е достъпна опция.【Устойчиви на Упорити замърсявания】 Сверхпрочная гъба за почистване е предназначена за работа с най-замърсяването, което го прави идеален избор за тежки работи по почистване.

Клиентите също го харесват..