• Ново
NICITY Метален Пумпал, Распаковывающий Жироскоп, Осигуряващ Украса или Забавни играчки за партита, забавни подаръци за мъже (злато)
zoom_in

NICITY Метален Пумпал, Распаковывающий Жироскоп, Осигуряващ Украса или Забавни играчки за партита, забавни подаръци за мъже (злато)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

забавни подаръци за мъже, съученици, приятели, роднини и децаОпаковка в черна кутия за подарък, идеален подарък за възрастни с играчки-непоседами. 【Многофункционален и преносим】 : Тези играчки-неспокойни малка и удобна за носене. 【Идеален подарък】 : Настолни играчки, изработени от висококачествен метал, здрави и износоустойчиви, сигурен, с дълъг срок на служба. 【Идеален подарък】 : Настолни играчки, изработени от висококачествен метал, здрави и износоустойчиви, сигурен, с дълъг срок на служба.Това може да бъде огърлица или ключодържател, играчка за парти или декомпрессионная играчка в самота. 【Портативен за носене】 : горната част на жироскоп има диаметър около 1,18 инча, височина 0,32 инча, тегло 2,26 унция, преносими за носене, може да играете по всяко време и на всяко място, за да покажат своята крутизну. 【Съдържанието на опаковката】 : Вие ще получите 1 метална перекидную капак, 1 подвесную верига, 1 защелкивающееся пръстен и 1 быстроразъемное устройство. 【Съдържанието на опаковката】 : Вие ще получите 1 метална перекидную капак, 1 подвесную верига, 1 защелкивающееся пръстен и 1 быстроразъемное устройство.Това може да бъде огърлица или ключодържател, играчка за парти или декомпрессионная играчка в самота. 【Идеалното време на въртене】:Обърнат покрив може да се върти около 1-2 минути, което е подходящо за декомпресия и състезания в страната. 【Идеалното време на въртене】:Обърнат покрив може да се върти около 1-2 минути, което е подходящо за декомпресия и състезания в страната.

Клиентите също го харесват..