• Ново
iNoDoZ Женски Мъжки Матиращ Лак за коса, компактна пудра за коса, Придающая Обем на Косата, Грижа за Секущимися съвети за (Черен, един размер)
zoom_in

iNoDoZ Женски Мъжки Матиращ Лак за коса, компактна пудра за коса, Придающая Обем на Косата, Грижа за Секущимися съвети за (Черен, един размер)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Тегло : Прибл - издълбани улеи осигуряват по-равномерно разпределение на прах. Се съхранява в качествена пластмасова бутилка, и трайни за дълго използване.Характеристики : 1.Женски Мъжки матиращ лак за коса, компактна пудра за коса, придающая обем на косата, Грижа за секущимися с върха на for2. Лек и преносим, може да е удобно да го нося по всяко време и на всяко място. Подходящ за употреба в домашни условия. Подходящ за употреба в домашни условия.Съдържание нето : 8 г Характеристики : 1. Се съхранява в качествена пластмасова бутилка, и е здрава за по-дълга употреба. Нанасяйте директно върху суха коса, за да създадете естествена коса, като придава на косата по-голяма полагане. Се съхранява в качествена пластмасова бутилка, и е здрава за по-дълга употреба. Нанасяйте директно върху Суха коса, За да създадете естествена коса, като придава на косата по-Голяма полагане.Материал бутилки : Пластмасова бутилка Цвят : показан е като на снимките.Характеристики : 1.Материал бутилки : Пластмасова бутилка Цвят : показан е като на картинкахупаковка включва : 1 x Матиране прах за волосспецификация : Тип на продукта : Матиране прах за волос4. - Издълбани улеи Осигуряват по-равномерно разпределение на прах.

Item Type:
Hair Mattifying Powder
4. Lightweight and portable, you can carry it anytime and anywhere conveniently. :

Клиентите също го харесват..