• Ново
Ke1Clo Електрическа топла вода чанта за домашен Любимец с 3 Регулируеми Температури и по-Устойчиви на Жеванию Кабел, топла вода чанта за Кучета и Котки, Загряващ Подло?
zoom_in

Ke1Clo Електрическа топла вода чанта за домашен Любимец с 3 Регулируеми Температури и по-Устойчиви на Жеванию Кабел, топла вода чанта за Кучета и Котки, Загряващ Подложка за Домашни любимци в Помещението за Кучета,

BGN 79.96

Брой продукти
check Налично

87x0【Функция за регулиране на температурата】 Контролирайте температурата на електрически уреди за кучета с помощта на USB контролера, можете лесно регулиране на температурата с помощта на 3 настройки на температурата (ниска /средна / висока), за да се адаптират към вашия домашен любимец.Ако вътрешната уплътнение загрязнилась, трябва да избършете вътрешното уплътнение влажна кърпа вместо да се накисва във вода. 【Е Полезно за здравето на домашните животни】 Топло за домашни любимци може да согревать новородени, кърмачета, бременни домашни любимци и стреля налягане в ставите и болката при възрастните животни са с артрит.Прилагането му удължава зимата.Характеристика : Материал на сянката : пластмаса Цвят на продукта : черен, розов нето Тегло : 485 g / 1,07 килограм бруто Тегло : 485 g / 1,07 килограм Номинално напрежение : 5 В Режим на захранване : USB размери на продукта : 40x60 см, 40 см х 40 см Размер на опаковката : 40x30x2 см. 【Уникален дизайн ястия】 Защита на вашия домашен любимец от перегрызания тел, двойна защита от кабели, за да се гарантира сигурността.78in; 20x20x2 см / 7. 【Забележка】 Сгънете електрическа възглавничка за домашни любимци и дръжте го фиксирана за употреба.

Клиентите също го харесват..