• Ново
Слушалки виртуална реалност DPVR E3C, Набор от виртуалната реалност за бизнес, Слушалки Egg Seats, Състезатели на Симулатора на виртуална реалност, VR Мото, Слушалки виртуа?
zoom_in

Слушалки виртуална реалност DPVR E3C, Набор от виртуалната реалност за бизнес, Слушалки Egg Seats, Състезатели на Симулатора на виртуална реалност, VR Мото, Слушалки виртуалната реалност Не за лично на потребителя и

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

? Супер производителност : слушалки виртуална реалност DPVR E3 C с преглед на 360 °, 110 ° ОБСЕГ, честота на опресняване 90 Hz, ниска латентност 16 ms, резолюция 2560 x 1440Също така и за дълбока настройка за решения за B2 B : обучение, обучение, посредничество, медицина.Серия DPVR E - тази слушалка PC VR, подходяща за слушалки egg seats, състезатели на симулатора за виртуална реалност.Универсален главоболие колан може да се регулира. ? Че ще имате : включени в комплекта компоненти 1 * Слушалки виртуална реалност DPVR E3 C, 1 * кабел 3 в 1 с дължина 5 м, 1 * Възглавници от пяна за гърба и 1 * Ръководство на потребителя, гаранционна употреба, сертификат за качество. 54 мм-74 мм IPD самостоятелно коригиращ. 305 г суперлегкий, ще ви безпрецедентен опит.Сертифициран от TUV low light blue, по-подходящи за очите при продължително носене. ? Кабел "три в едно" : кабел DPVR 3-в-1 с дължина 5 m / 16 фута височина - в единия край е инсталирана слушалки виртуална реалност Type C-E3 C, а на другия - един HDMI и два USB за зареждане и един за прехвърляне на данни.LCD с бързо превключване, оборудван с высокоточным дисплей с разделителна способност от 2,5 Kv Поддържа носенето на очила.Универсален главоболие колан може да се регулира. ?Област на приложение : DPVR E3 C може да се използва като кабелна разпръскване на решение, което взема съдържание от един източник HDMI и осигурява много за облекчаване на група за обучение и презентации.Нашите служители за обслужване на клиенти ще ви осигури професионални услуги онлайн в рамките на 24 часа.Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас.Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас.Нашите продукти се използват в широк спектър от приложения, включително образование, обучение, симулации и развлечения. ? Че ще имате : включени в комплекта компоненти 1 * Слушалки виртуална реалност DPVR E3 C, 1 * кабел 3 в 1 с дължина 5 м, 1 * Възглавници от пяна за гърба и 1 * Ръководство на потребителя, гаранционна употреба, сертификат за качество.Се използва като седалка за яйца, симулатор кара на виртуална слушалката.Покритие на потребителите и бизнеса за създаване на най-страхотните преживявания за виртуална реалност.Нашите служители за обслужване на клиенти ще ви осигури професионални услуги онлайн в рамките на 24 часа.Също така и за дълбока настройка за решения за B2 B : обучение, обучение, посредничество, медицина. ?Ергономичен дизайн : За осигуряване на по-реалистичен и комфорт слушалки виртуална реалност DPVR E3 C са оборудвани с подплата за лице, защита за носа и мека пяна за лице.

Клиентите също го харесват..