• Ново
Cabilock Органайзер За Съхранение на Контейнери за Подробности Гардероб и Удобни Сгъваеми Дръжки, Събиране на Кубчета Кошница за Битови Сгъване Консумативи Жълти Сед?
zoom_in

Cabilock Органайзер За Съхранение на Контейнери за Подробности Гардероб и Удобни Сгъваеми Дръжки, Събиране на Кубчета Кошница за Битови Сгъване Консумативи Жълти Седалките Кошница За Кубчета Текстилен Плат Кошница

BGN 14.92

Брой продукти
check Налично

н - Размер : 28,00 X26,00 X26,00 см / 11,00 X10,22 X10,22 инча - Обикновен външен вид, но практическото използване на тази кошница за съхранение ще бъде за вас, отличен помощник в организацията. Предпоставка включва 1 х кошница за съхранение на Особено Подходящ за настаняване в спалня, хол, дизайн без капачка ги прави по-удобни за използване.Сгъваема КУТИЯ за СЪХРАНЕНИЕ - подходящ за вашия колеж общежития, детски, перално помещение, баня с тоалетна, дневна, тераси и т. - Изработен от висококачествен материал, който е безопасен и практичен за домашна употреба.ОРГАНАЙЗЕР за МРЪСНИ ДРЕХИ - той е сгъване конструкция, така че да можете да го сгънете, когато те не се използват, не заема много място.Описание на продукта Органайзер за кабинет Предлага удобно решение за поддържане на чистотата във вашите помещения, а вашите неща са винаги подредени и под ръка. кошница за съхранение на кубчета, подходящи за дома и студентски общежития.ДЪРЖАЧ за СЪХРАНЕНИЕ в гардероба - този кутия за дрехи съчетава украса и практична, идеална за дома живот.КОШНИЦА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на CUBE - Изработена от висококачествен материал, който е безопасен и практичен за домашна употреба.

Клиентите също го харесват..