• Ново
300 бр. Накрайници за нокти във формата на ковчег, 15 Размери на Прозрачни Административни нокти, Средни Накрайници за нокти във формата на Ковчег, Модернизирани Мато?
zoom_in

300 бр. Накрайници за нокти във формата на ковчег, 15 Размери на Прозрачни Административни нокти, Средни Накрайници за нокти във формата на Ковчег, Модернизирани Матови, Меки Гел Уши за акрилни нокти, Професионален

BGN 4.50

Брой продукти
check Налично

5), по 20 броя от всеки размер, само на 300 бройки, така че те лесно и е подходящ за повечето размери на пръститеСвободно изберете съвети за създаване на елегантни, стилни и специални стилове. Дизайн с двустранна матова текстура гарантира, че върховете на ноктите ще бъде по-гладка и точна форма, а след полиране няма да остане неравностите, което ще позволи равномерно разпределение на цвета на лака.Ефективно удължава живота на нийл арт. 【Висококачествени материали】 : Този комплект за маникюр е изработена от нетоксични и безвредни материали, под формата на които трудно се променят при добро качество.【Уши за гробовых пирони двустранни-мат】 : Нови модернизирани пирони за гробовых нокти soft medium притежават по-силна адгезией.По-естествено и удобно нанасяне на гроба на ноктите, може да използвате лак за нокти, цветен гел, пудра, за да обмакивания и така нататък.Този външен съвет за нокти, лесно се нанася и подходящ професионален маникюршам, любителите на ноктите и начинаещи, вие можете да направите маникюр с ръцете си дом, да усетите удоволствие от маникюр и сила, увереност в себе си.Изрязване на инструменти, без видими следи, може значително да спестите време и сили, за да продължи маникюр за нокти.Нейната лесно да се прекъсне, независимо от това как го завъртете до сгъване или тя може бързо да се възстанови формата.При избора на размер го е лесно да се вземе и добре се сравни. 【Най-добрият вариант направи си САМ】 : Този комплект за изграждане на нокти, опаковани в кутия с красиви шарки, което ви улеснява разпознаването на различни форми.Можете да се свържете с нас с всякакви проблеми, нашата цел е да чуете гласа на клиентите и подобряване на нашите продукти!.

Клиентите също го харесват..