• Ново
Детски дрехи с Цветен Модел за сестри за малки Момичета, Препоръчителна за Старши Сестри, Риза с Къс ръкав + Шорти с Флорални Лък + Превръзка на Главата си, Дрехи от 3 ?
zoom_in

Детски дрехи с Цветен Модел за сестри за малки Момичета, Препоръчителна за Старши Сестри, Риза с Къс ръкав + Шорти с Флорални Лък + Превръзка на Главата си, Дрехи от 3 теми

BGN 11.39

Брой продукти
check Налично

? Смес от памукПодходяща за носене по всякакъв повод, например, за ежедневието, всекидневна употреба, на партито по повод рожден ден, семейство, парти, подарък за душата, лятно пътуване. ? Материал - Къси костюми са изработени от висококачествена памучна тъкан, която е дишаща и лесна за тегло, лесна в чорап и не вреди на кожата на момичето. къси панталони на цветчета + 1 бр. ? Приложими случаи - Тези модни комплекти, панталони са идеални за момичета, които ще станат голямата си сестра, много смислени. превръзка на главата.Еластичната закопчалката. ? Универсални - тези свежи летни комплекти може да се комбинира с босоножками, можете да ги носите като комплект от две части, така и поотделно, че ще си момиче, по-привлекателна. розово-червена / зелена риза + 1 бр. ? Че можете да получите - 1 бр.Цвят : лилав Размер : 18-24 месеца Акциите могат да варират в зависимост от цвета / размера. ? Индивидуален дизайн Ежедневни однотонная риза с къс ръкав с надпис "Обновен до голяма сестра" и принтом "Отново на по-голяма сестра", къси панталони със свежи цветя принтом, лък в тон на эластичном колана правят и кит, и едно момиче, по-хубави и модерни.

Клиентите също го харесват..