• Ново
Съветник за кариера Кариера Ретро Метален Знак Обичай Уличен Знак НАЧИН Персонално Алуминиев Знак Съветник За Кариера Подарък Професия Метални Табели за Човек Пе?
zoom_in

Съветник за кариера Кариера Ретро Метален Знак Обичай Уличен Знак НАЧИН Персонално Алуминиев Знак Съветник За Кариера Подарък Професия Метални Табели за Човек Пещера Селска Къща Декор 18x4in

BGN 7.60

Брой продукти
check Налично

✔️ МАТЕРИАЛ : Изработен е от калай / метални желязо, екологично чисти и са годни за рециклиранеТози размер се прави на металния знак са много подходящи за всяко помещение, като улица, гаражи, кухня, кафенета и барове.Този знак е силен и устойчив, издържа на слънце и дъжд и не избледнява.Те са отпечатани, всъщност не са ръждясали. ✔️ ШИРОКО ПРИЛОЖИМО : Метални консервени табели са широко използвани в барове, кръчми, налетах, ретро-клубове, заведения, плакати, клубове, къщи, кафенета, магазини, ресторанти.Създаване на занижени, но модерна атмосфера.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.✔️ МАТЕРИАЛ : Изработен е от калай / метални желязо, екологично чисти и са годни за рециклиране.Създаване на занижени, но модерна атмосфера.Този знак е силен и устойчив, издържа на слънце и дъжд и не избледнява. ✔️ Произведено в САЩ : Нашите метална табела е изработена и идва от Съединените Щати.Персонализирайте вашето пространство : метални консервени означения могат да придадат уникален стил арт декор на стените. ✔️ ПЕРФЕКТЕН размер : на разположение няколко размера.Тя може да се поставят на масата или да виси на стената. ✔️ ПЕРФЕКТЕН размер : на разположение няколко размера.Тенекеджия означения не само представляват стойност за кухня, но и имат художествена красота, която придава харизма и характер на мястото, където те са изложени на показ.Моля, обърнете внимание : някои от снимките, изглежда, че имат ефект на ръжда.Актуалност на логистиката и сервизно обслужване може да бъде гарантирано.Водоустойчиви, не бликующий, лесен за почистване и цветостойкий.Креативен, договор, модерен дизайн.Поради осветление, цветове могат да се различават и резултатите се получават няколко неточни.На тези забавни ретро и стилно лого ще се превърне в идеален подарък за почти всеки повод. ✔️ ШИРОКО ПРИЛОЖИМО : Метални консервени табели са широко използвани в барове, кръчми, налетах, ретро-клубове, заведения, плакати, клубове, къщи, кафенета, магазини, ресторанти.

Клиентите също го харесват..