• Ново
RENSLAT 20 бр. Комплект розови четки за Рисуване, Четки с кръгли острия връх, Найлонова Четка за Художника за Коса, Четки за Акрил, акварели, маслени (Цвят: розов, размер: 20
zoom_in

RENSLAT 20 бр. Комплект розови четки за Рисуване, Четки с кръгли острия връх, Найлонова Четка за Художника за Коса, Четки за Акрил, акварели, маслени (Цвят: розов, размер: 20 бр.)

BGN 158.65

Брой продукти
check Налично

Комплект идва в различни форми и размери, което позволява ви да рисувате всичко, което можете да си представитеЧетка разработени в съответствие с изискванията на любители и артисти.Независимо дали търсите четка за хоби, детски четки, за начинаещи или професионални четки, този комплект четки за един художник, за да ви е по вкус. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението, благодаря за разбирането.Нанасяне на продукт акрил, акварел, маслена живопис, гуашью.Моля, оставяйте малко отклонение при измерването.Четка разработени в съответствие с изискванията на любители и артисти.Лесен за употреба, лесно почистване, без кърпичка!.Комплект идва в различни форми и размери, което позволява ви да рисувате всичко, което можете да си представите.Лесен за употреба, лесно почистване, без кърпичка!. четки за рисуване Забележка 1.Нанасяне на продукт акрил, акварел, маслена живопис, гуашью.Независимо дали търсите четка за хоби, детски четки, за начинаещи или професионални четки, този комплект четки за един художник, за да ви е по вкус.Комплект идва в различни форми и размери, което позволява ви да рисувате всичко, което можете да си представите.

Клиентите също го харесват..