• Ново
Toyvian Стенни Кутия за Подправки с една Кука Закачалка за Кърпи, Многофункционална Кутия За Подправки, Стойка, Готварска Четка, Банка, Лъжица, Пръчици за хранене, Орга?
zoom_in

Toyvian Стенни Кутия за Подправки с една Кука Закачалка за Кърпи, Многофункционална Кутия За Подправки, Стойка, Готварска Четка, Банка, Лъжица, Пръчици за хранене, Органайзер, Държач за Чинии, Органайзер за Вилици,

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Направена от материал, устойчив и практично за използване кутия за съхранение на подправки.Дизайн чекмедже, по-удобен за вас да използвате. органайзер за кухненски подправки.кухненски органайзер за стенен монтаж.Тези малки кутийки за подправки, може лесно да извадите. кухненски рафт за съхранение.Серво дизайн на кутии за подправки запазва вашите подправки-пресни и подправки защитени от прах.Използва се за съхранение на сол, захар, чесън, горчица на прах, пипер, царевично нишесте и други прахове.Описание мултифункционална Пластмасова кутия за подправки, стенни кутия за съхранение на подправките, без удар, отделна кутия за подправки за подправки Характеристики Материал : ABS Цвят : бял + черен-Размер : 29x11,5x17,5 см 11,41x4,52x6,88 см Предпоставка включва 1 кутия за подправки. органайзер за подправки.

Клиентите също го харесват..