• Ново
Каишка за кучета с Цветя за момичета-Куче, на Каишка за Кученца, Красиви Каишки за Кучета за Момичета с метална катарама с Цветен Модел, Каишка за кучета за Кученца о
zoom_in

Каишка за кучета с Цветя за момичета-Куче, на Каишка за Кученца, Красиви Каишки за Кучета за Момичета с метална катарама с Цветен Модел, Каишка за кучета за Кученца от Малки, Средни и Големи Кучета (Дължина: 59 , ширина:

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Цвете-каишка за кученца за момичета с безопасна метална катарама за по-лесно включване / изключване, може да бъде прикрепен към облика ошейникам за кучета 1 х Цвете за кучешка каишка (портокалов цвят). 【Каишка за малки кучета от висококачествена памучна тъкан,】 : Каишка за кучета е изработена от памучен плат, мека, гъвкава и здрава, приляга перфектно в ръката и осигурява приятни разходки. 【Лесно почистване】 : Кучешки каишки изключително лесно почистване, просто избършете с кърпа или измийте с топла вода и сапун. 【Каишка за малки кучета от висококачествена памучна тъкан,】 : Каишка за кучета е изработена от памучен плат, мека, гъвкава и здрава, приляга перфектно в ръката и осигурява приятни разходки. 1 х Цвете за кучешка каишка (синьо цвете). 【Лесно почистване】 : Кучешки каишки изключително лесно почистване, просто избършете с кърпа или измийте с топла вода и сапун.Насладете се на весели игри, разходки и джогинг на открито с вашия домашен любимец. 【Размер на КАИШКА за КУЧЕТА】 : дължина : 59 см, ширина : 0,8 инча. обтегач с възможност за завъртане на 360 °.По-безопасни разходки за вас и вашия домашен любимец.Каишка за момичета-puppy за кученца от малки средни големи кучета. 【Красиви цветя модел】 : Кученце на каишка за големи кучета с красив цветен модел, много подходящ малки кучета от средни по размер за разходки на открито, тренировки, сватби, живописни места и т.Здрава каишка за кучета с цвете и е идеален за вашите нужди.Този традиционен красива каишка за кучета ще ви помогне да поддържат сигурна връзка с вашия домашен любимец, докато сте в движение или да се насладите на разходки на открито. 【Сигурен и издръжлив метален фурнитурный каишка за момичета-кучета】 : Каишка за малки кучета с безопасна метална катарама, лесно се побира и се вдига, сигурно закрепени към облика ошейникам за кучета.

Клиентите също го харесват..