• Ново
THINK4EARTH - 2 пакета царевични пакети, Хлебни пакети за домашен хляб, Чанта за съхранение на хляб във фризера, Контейнер за хляб, Множество чанта за съхранение на продук?
zoom_in

THINK4EARTH - 2 пакета царевични пакети, Хлебни пакети за домашен хляб, Чанта за съхранение на хляб във фризера, Контейнер за хляб, Множество чанта за съхранение на продукти, Големи хляб пакети за домашен хляб с двойна

BGN 8.84

Брой продукти
check Налично

? ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ и МНОГОКРАТНА употреба ПАКЕТИ ЗА ХЛЯБ : Изберете от нашите пакети за многократна употреба за хляб, произведени от рециклирани пластмасови бутилки, като икономична алтернатива на одноразовому пластику ? ПРОСТО се ГРИЖИ за водене Без ТРОХИ : Възползвайте се от нашите пакети за замразяване на хляб, оборудвани с изолирана подвижна вътрешна подложка за бързо премахване на трохи.Нашият пакет за хляб от органичен памук е предназначен за съхранение на масата, а не във фризера.Изработени от 12 безопасни за хранителни продукти от рециклирани пластмасови бутилки, не съдържат бисфенол А, тези веганские пакети, на 100% годни за рециклиране, оказват положително влияние. ❄️ ДВОЙНА ПОДПЛАТА за фризера и 12 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ : Нашите са единствените по рода си торбички за замразяване на хляб с двойна подплата са предназначени за съхранение във фризера, запазване на свежестта до 3 месеца в незамерзающей фризера.Нашите висококачествени опаковки за съхранение на хляб осигуряват отлична хигиена без често пране. ?♂️ ПРЕНОСИМИ ОПАКОВКИ ЗА ХЛЯБ С ПАТЕНТ : Нашите пакети за хляб artisan имат рулонную закопчалка с ключалка, която служи като удобна дръжка за лесно транспортиране.Носете в магазин за хранителни стоки нашите много големи опаковки за хляб и намалете количеството на хартиени и пластмасови отпадъци — идеален вариант за тези, които са загрижени за екологията.Избирайте от нашия комбиниран пакет за франзела или пакет за хляб и пакет за франзела, за да отговори на всички ваши нужди от хляб. ? УНИВЕРСАЛЕН ДИЗАЙН За РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ за ХЛЯБ : Нашите пакети за съхранение на хляб е подходящ за повечето размери буханок, включително хляб с високо гърло, хлебчета за вечеря, хлебчета за хот-дог, гевреци, соленки и кроасани.

Клиентите също го харесват..