• Ново
LXB Декорация на дома, Многофункционален рафт за обувки Прост Многослоен шкаф за Обувки От масивно Дърво Многофункционален Прахоустойчив За общежития Безплатен Мо?
zoom_in

LXB Декорация на дома, Многофункционален рафт за обувки Прост Многослоен шкаф за Обувки От масивно Дърво Многофункционален Прахоустойчив За общежития Безплатен Монтаж на Сгъваеми, 100x28x78 см

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

☞Висококачествена плоча от : селективни от петгодишния алпийски бамбук, полезна, екологично чиста и удобнаАко Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Продуктът се измерва Manually. ☞Прост и щедър, със заоблени ъгли, лъскав и полиран, лесен и не травмирующий ръце, за да се гарантира здравето и безопасността на Вас и Вашето семейство.Преди употреба почистете мебели влажна кърпа, за да премахнете праха от повърхността и избършете Я влажна кърпа веднъж на два месеца, за да се осигури баланс на влажност на мебели.an Грешка в 1-2 см е нормално.☞Поддръжка : Избягвайте излагането на пряка слънчева светлина.Много Ви благодаря. ☞ Очакваната дата за доставка е от 15 до 30 дни. Име☞ : Шкаф за Обувки◀●▷Материал : Бамбук◀Структура●Мебели▷ : Структура Рамка◀●▷Процес на структурата на дървесината : въведение◀●▷допълнителни характеристики : сгъваем (безплатен монтаж), може да се използва, когато излиза стоки, спестявайки време и усилия. ☞ Естествен бамбуков материал, антични, аристократично атмосфера, с очарованието на Време и исторически бои, по-благородно качество.◀●▷Стил : апостолически◀●▷приложение : моля, внимателно прочетете по-горе.

Клиентите също го харесват..