• Ново
Комплекти спирачни инструменти CLISPEED 2 Комплекта Комплект за изпомпване на спирачното спирачките на Велосипеда Комплект За изпомпване на Спирачното масло Велосип?
zoom_in

Комплекти спирачни инструменти CLISPEED 2 Комплекта Комплект за изпомпване на спирачното спирачките на Велосипеда Комплект За изпомпване на Спирачното масло Велосипеден Дисков Спирачен Инструмент за Попълване на диск

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

пластмасатаКомплект за транспортирането на спирачките на велосипеда : Удобни инструменти за презареждане и смяна на спирачното масло. - Удобни инструменти за зареждане или подмяна на спирачното масло инструмент за изпомпване на спирачното масло.Инструменти за транспортирането на спирачките на Мтв : В този комплект са включени ръкавици, тръба с водни тапи, спринцовка, гаечен ключ T10-T15, голям блокиращите, кука и инжектори.Инструменти за почистване на дискови спирачки : Изработени от материал за продължителна употреба. - Цвят : Както е показано на велосипедни инструменти. инструменти за ремонт на един от най-добрите варианти за вас.t : Спринцовка могат да издържат на продължителна ерозия на спирачното масло без промяна в цвета или напукване на кожата. Инструмент от пластмаса. - 5 различни вида дюзи за различните видове инструменти за ремонт на всмукателните отвори - В този комплект са включени ръкавици, тръби с водни тапи, спринцовка, гаечен ключ T10-T15, голям блокиращите, кука и инструмент за спиране на запълване на дюзи.Инструменти за велосипед : В този комплект са включени ръкавици, тръби с тапи за вода, спринцовка, гаечен ключ T10-T15, голям блокиращите, кука и дюзи.Списък на пакетите в 1 чифт x ръкавици 2x тръба с тапи за вода 1 x спринцовка 1 x ключ T10-T15 1 x големия блокиращите 1 х кука и 5 x типа Характеристики - Размер : 16,5x9x3 см / 6,49x3,54x1 инструменти за транспортирането на спирачките на мтв.Описаниетоваровdisc инструменти за почистване на спирачки Търсите набор от професионални инструменти за изпомпване на спирачното масло?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален инструмент за изпомпване на спирачното масло трябва да съответства на вашите нужди.

Клиентите също го харесват..