• Ново
MIAMIO - колекция от керамични чаши /чаши за еспресо с размери 6 х 2,5 грама, отвън са черни, отвътре са многоцветни - Колекция Le Papillon (цветни)
zoom_in

MIAMIO - колекция от керамични чаши /чаши за еспресо с размери 6 х 2,5 грама, отвън са черни, отвътре са многоцветни - Колекция Le Papillon (цветни)

BGN 13.00

Брой продукти
check Налично

По този начин, сигурна доставка гарантирана ????'? ?? ??? ??? – Този колоритен комплектът съдържа 6 чаши, всяка от които побира 2,5 грама.Освен това, нашите чаши са опаковани в опаковки, доказана сила.Модерен външен вид, издържан в матово черен цвят, придава кружкам луксозен и висококачествен вид. ?????? - Ние сме немска компания с много високи изисквания за качество на нашите продукти. ???? ???? - Нашият набор от steins може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина.Тези чашки за еспресо оптимално подходящи за ежедневна употреба, но също така е подходящ като подарък.Можете също така можете да го сложите в хладилник, което го прави идеален продукт за ежедневна употреба. ???? Q?????? - Превъзходна обработка на черен гранитогрес позволява на цветята особено се открояват.Висока устойчивост на износване нашите керамични чаши гарантира най-високо качество през целия живот.Вашето удовлетворение е наш важен приоритет, така че излишно е да казвам, че професионално и бързо обслужване на клиентите е подходящо. Нашите чаши "Le Papillon" на разположение в син, червен и зелен цветове, както и в комбинация от 6 различни цвята.Блестящи и ярки цветове вътре и се представят приятна цветна изненада.

Клиентите също го харесват..