• Ново
Спиральное тренировка, бърза смяна на ръчни сверлильных инструменти, С 49 бр. Спирала сверлами, За модели, занаяти, производство, Многофункционални въртящи се инстр?
zoom_in

Спиральное тренировка, бърза смяна на ръчни сверлильных инструменти, С 49 бр. Спирала сверлами, За модели, занаяти, производство, Многофункционални въртящи се инструменти (Цвят: сребрист)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Прозрачен цвят, също ще ви помогне да се провери, дали в него стоки Прозрачен цвят, също ще ви помогне да се провери, дали в него стоки. Прозрачен цвят, също ще ви помогне да се провери, дали в него стоки.Забележка : Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката ще бъде малко по-различно от реалния продукт.Ако трябва да го направят на улицата, трябва само да постави желаните от вас позиции в малка кутия.Висококачествена, добре обмислена : ръчна бормашина е изработена от висококачествена сплав, спирала бормашина - от бързорежеща стомана, а пробивни хващам оборудвани трехкулачковым быстрозажимным патрон от закалена стомана, който е лесен за управление и е подходяща дължина.Многофункционален : Този комплект е подходящ не само за дърво, смола, бижута, кехлибар, хълм, мъниста, орех, пчелен восък, зехтин орех, пластмаса "Направи си сам", но и за закрепване на малки тренировки, кабели и разверток. Преносим и лесен за съхранение : В комплект игла форма менгеме е включена малка прозрачна кутия за съхранение, в който е удобно да фини детайли, когато не ги използвате. Преносим и лесен за съхранение : В комплект игла форма менгеме е включена малка прозрачна кутия за съхранение, в който е удобно да фини детайли, когато не ги използвате.Ще отговарят на вашите нужди-отлична тренировка за зенковки метал /дърво / пластмаса, подходящи за дома и общо строителство / инженеринг цели най-Високо качество, добре обмислен дизайн : ръчна бормашина е изработена от висококачествена сплав, спиральное тренировка изработено от бързорежеща стомана, а пробивни хващам оборудвани трехкулачковым быстрозажимным патрон от закалена стомана, който е лесен за управление и е подходяща дължина.След закаляване и усъвършенстване на cutting edge става остра и не трака.Ако трябва да го направят на улицата, трябва само да постави желаните от вас позиции в малка кутия.Подреждате в шахматна дъска модел режещи туристи предоставят точна зенковку, гладкостта и чистотата на дупки. подходящи за вас.След закаляване и усъвършенстване на cutting edge става остра и не трака.Висококачествена, добре обмислена : ръчна бормашина е изработена от висококачествена сплав, спирала бормашина - от бързорежеща стомана, а пробивни хващам оборудвани трехкулачковым быстрозажимным патрон от закалена стомана, който е лесен за управление и е подходяща дължина.Освен това, обхват на затягане на контролирани патронник е 0,3-3,5 мм, което позволява здраво, за да запази малка тренировка и не позволява нейната загуба. подходящи за вас.подходящи за вас Той е много подходящ за прецизни работи, ремонт на часовници, изработка на модели, на електронни изделия, подробна обработка и може да ви помогне да постигнете различни от ежедневните нужди.

Клиентите също го харесват..