• Ново
FRCOLOR 10шт Етикети за да прехвърлите пеперуди 3D Стикери за нокти Цвете Стикер Стикери за нокти 3D Стикер от Фолио за нокти Хартия За Прехвърляне на Нокти, Стикери От Фо?
zoom_in

FRCOLOR 10шт Етикети за да прехвърлите пеперуди 3D Стикери за нокти Цвете Стикер Стикери за нокти 3D Стикер от Фолио за нокти Хартия За Прехвърляне на Нокти, Стикери От Фолио За Нокти Цветни Стикери за нокти Nail Art

BGN 37.53

Брой продукти
check Налично

- Лесни за употреба, работят отлично голи нокти, те ще останат за известно време и не ще люпя с вашите ноктите, насладете се на очарованието, което те придават на ноктите блестящ стикер за дизайн на ноктите - С красив анимационни шарките на този стикер за нокти е предназначена за домашна употреба и за маникюрного салон 3d стикер от фолио за нокти.Стикер за дизайн нокти С ярки шарки носи ви много изненади. - Много серии стикери за нокти и ваденки по ваш избор, разнообразни дизайни стикери за нокти - това е декор за лак на ноктите и ноктите на краката. - стикери за нокти са изработени от материали, които не нанасящи вреда на тялото, не ограничиваемых никакви стилове на ноктите, можете спокойно да ги използвате в аксесоарите за нокти-арт. Хартия за прехвърляне на ноктите.Описание на продукта Блестящ стикер за нокти - хубав подарък за вашите приятелки, на вашата майка, на вашата съпруга.стикери за нокти с цветя, Изработени от висококачествен материал, издръжлив на употреба. -Цвят : Както е показано на етикети за нокти. самозалепващи етикети за дизайн на ноктите Тази стока е добре направени стикери за нокти, които ще ви помогнат да създадете уникален и креативен дизайн на нокти и да ви позволи да споделят радост със своите приятели и семейството си. -Размер : 10x4x0,1 см / 3,93x1,57x0,04 инча стикери за нокти на краката.ДИЗАЙНЕРСКИ стикери за нокти - смесен модел под формата на пеперуди придава на ноктите красив и неповторим вид, когато излизате на пазар.

Клиентите също го харесват..