• Ново
Чаша с надпис Vegvisir. Една чаша от дърво на викингите. Висококачествена дървена чаша. Норвежката Персонални Дървена Една чаша. Подарък за Него. Голяма дървена една ча?
zoom_in

Чаша с надпис Vegvisir. Една чаша от дърво на викингите. Висококачествена дървена чаша. Норвежката Персонални Дървена Една чаша. Подарък за Него. Голяма дървена една чаша. Подарък за съпруга ми Една чаша за ръчно изработени

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Тази дървена една чаша е изработена в съответствие с нашите високи стандарти за качество и е с вътрешно покритие от неръждаема стомана, което по-дълго ще запази бирата студена * Цвят на дървото може да се различава от показаната на фигура, което се дължи на много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината.Издател е изработена от месинг. ? Дървена чаша премиум-клас. Тази дървена една чаша е изработена в съответствие с нашите високи стандарти за качество и е с вътрешно покритие от неръждаема стомана, което по-дълго ще запази бирата студена.Издател е изработена от месинг.Количеството течности - 22 грама. ?За НАШИТЕ БИРЕНИ ЧАШИ : ? Материал : естествено дърво дъб. Тази дървена една чаша е изработена в съответствие с нашите високи стандарти за качество и е с вътрешно покритие от неръждаема стомана, което по-дълго ще запази бирата студена. ? Label е изработен от месинг. ? Количество течности - 22 грама . ? Една чаша ръчно изработени от дъб. ? Материал : естествено дърво дъб.Голяма дървена една чаша.Поставяне на чаши, неръждаема стомана.Идеална за една бира, вода и други напитки.Една чаша от дърво на викингите.Това е една страхотна идея като личен подарък за него!Тази една чаша ще се превърне в чудесен подарък на младоженеца на сватбата, шаферу младоженеца, ергенско парти и т. ? Тази чаша може да бъде персонализирована. ? Дървена чаша може да се превърне в идеален подарък за всеки повод!Това е перфектният подарък за Деня на бащата, Коледа, рожден Ден, годишнина или просто любители на бира. ? Една чаша ръчно изработени от дъб. ? Дървена чаша може да се превърне в идеален подарък за всеки повод!Това е перфектният подарък за Деня на бащата, Коледа, рожден Ден, годишнина или просто любители на бира.Ако смятате, че тази услуга не отговаря на вашите очаквания, моля, първо се свържете с нас и да ни даде възможност за решаване на всички проблеми.

Клиентите също го харесват..