• Ново
Осветите Надуваем Коледна топка от PVC, 24-Инчов Голям Открит Коледен Гигантски балон с led осветление и дистанционно управление за декорация на двор и басейн на откри?
zoom_in

Осветите Надуваем Коледна топка от PVC, 24-Инчов Голям Открит Коледен Гигантски балон с led осветление и дистанционно управление за декорация на двор и басейн на открито - Червен и Зелен

BGN 8.00

Брой продукти
check Налично

【24-инчов надуваем коледна топка от PVC с подсветка 】 Вие ще получите 1 гигантски коледен топка, 1 дистанционно управление, 1 светодиодна крушка с 10 топки и 1 ръководство за потребителя, диаметър на коледните топки в надутом състояние е около 60 см / 24 инчаТези светещи коледни декорации са подходящи за декорация на двор, градина, на елхата, на вътрешни и външни декорации. 【Надежден материал PVC】 Надуваеми коледни топки, изработени от PVC материал, надежден и за еднократна употреба, дълготрайни и водоустойчиви, им е лесно да се съборят или выцвести. 【Изпълнен с коледната атмосфера】Коледен надуваем балон, украсена с коледни мотиви и ярки цветове, придава на вашия дом празнична атмосфера; Те са идеални за вашите разнообразни нужди и традиционната коледна атмосфера, като придава на вашето Коледа специален вид изненада.Те са идеални надуваеми коледни декорации отвън.В топката има кука, която може да виси в небето или на коледното коледната елха, а също и да ги използвате за украса на вашия дом. 【Надежден материал PVC】 Надуваеми коледни топки, изработени от PVC материал, надежден и за еднократна употреба, дълготрайни и водоустойчиви, им е лесно да се съборят или выцвести.Голям размер и изпълнен с коледната атмосфера топка позволява ви да ги държи близо до себе си в двора или на верандата в достатъчно количество, за да изненадате своите съседи. 【Лесна инсталация】 Можете да използвате помпа (не е включена в комплекта), за да се издуват и тези коледни надуваеми изделия, вграждане на led светлини, а след това използвайте дистанционното управление за управление на тези фенери. 【4 режима на осветление и 16 цвята】 на Разположение 16 цвята, 4 режима на осветление може да изберете от дистанционното управление.Те са идеални надуваеми коледни декорации отвън. Дори и силен вятър не може да го остави без дъх.Можете да се полива вътре, предварително наливане на вода на дъното, това е около 2 кг. Дори и силен вятър не може да го остави без дъх. 【4 режима на осветление и 16 цвята】 на Разположение 16 цвята, 4 режима на осветление може да изберете от дистанционното управление.Тези светещи коледни декорации са подходящи за декорация на двор, градина, на елхата, на вътрешни и външни декорации.Ако не ги ползвате, можете да ги остави без дъх и лесно да се нанесе. 【24-инчов надуваем коледна топка от PVC с подсветка 】 Вие ще получите 1 гигантски коледен топка, 1 дистанционно управление, 1 светодиодна крушка с 10 топки и 1 ръководство за потребителя, диаметър на коледните топки в надутом състояние е около 60 см / 24 инча.

Клиентите също го харесват..