• Ново
FLORA GUARD 6,5-Инчов Ножици За подстригване с Микро-Фитил, Градински Ръчни Ножици за Подстригване, Кант Ножици от Неръждаема стомана (оранжев)
zoom_in

FLORA GUARD 6,5-Инчов Ножици За подстригване с Микро-Фитил, Градински Ръчни Ножици за Подстригване, Кант Ножици от Неръждаема стомана (оранжев)

BGN 20.05

Брой продукти
check Налично

【Идеален за най-различни задачи за изрязване】Добре идеална за рязане на клони на бонсай, рязане на цветни стъбла, да се грижи за градината с билки и много други за подобряване на цялостното здраве и външен вид за вашите растенияИдеален за тези, които артрит, карпалния тунел, проблеми с четка или запястьем. ? Предпочитан подарък за жени, подарък за Жена ден, подарък за Деня на дърво за дядо, баба, баща, майка, съпруг и съпруга или всеки, който се нуждае.Ръкохватка от с сплав с ергономичен дизайн осигуряват комфорт при работа.Избършете и подсушете с чиста след употреба!.Идеален за използване с дясната или лявата ръка. 【Следпродажбено обслужване FLORA GUARD】 - Ако имате някакви въпроси относно нашите (градински секаторах), моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Минимизируйте натоварването на ръцете】 Ножици с микро-топчета подпружинены, за да ви помогне да се намали съпротивлението и да се избегне умората на ръцете.Ефективно намаляване на вероятността от случайни наранявания и не е нужно да се притеснявате за това, че ножици за подстригване автоматично заблокируются по време на употреба. 【Удобен предпазител】 Нашите градинарски ножици за подстригване имат защитен механизъм за странично заключване, осигуряващ надеждно задържане на остри ножове, когато те не се използват.

Клиентите също го харесват..