• Ново
Геометричен дизайн 113 Комплект от 3 Стенни декорации, Изкуството на стъклена стена, Бескаркасная Свободно Плаващ Панел от закалено Стъкло, Декорация на хола (11,8 W x 17,
zoom_in

Геометричен дизайн 113 Комплект от 3 Стенни декорации, Изкуството на стъклена стена, Бескаркасная Свободно Плаващ Панел от закалено Стъкло, Декорация на хола (11,8 W x 17,7В - 30x45 см Всеки детайл)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Стъкло с UV-печатПо този начин, проектът ще бъде ЯРЪК и с течение на времето не потускнеет и не поцарапается. Забележка : поради разлика в екраните на компютри и мобилни телефони може да има малка разлика, например, в 5%, между изображението на продукта в описанието и печат.ГИГИЕНИЧНЫЙ : лесно Можете да почистите собственото си произведение на изкуството от стъкло, без да махате го от стената.СПЕЦИАЛНО РАЗРАБОТЕНИ инструменти за МОНТАЖ аксесоари : В комплекта са включени всички необходими крепежни винтове.Още повече, че това стъкло е 10 пъти по-биещо, отколкото обикновеното стъкло.Просто дръж го на стената и промяна на атмосферата на вашата стая. * Безплатна доставка в САЩ, Канада и Европа.За почистване може да се използват всякакви химически средства. *** МАТЕРИАЛ : БЕЗ ЗАКАЛЕНО СТЪКЛО - Открийте едно от най-важните произведения на изкуството, което можете да използвате за декорация на вашия дом и офис.Той е опакован в картонена кутия от стиропор с висока якост с предпазни сядане. ******* Здрав като стомана : ние публикуваме желаното произведение на изкуството на тип-топ втвърдяване на стъкло с дебелина 4 мм, което е със заоблени ръбове, за да се избегнат всякакви съкращения или наранявания.Лесно подвешивается : Освен това, окачен аксесоар, разработен от Artdesigna, опростява настройката и подвешивание.****** СПЕЦИАЛНО разработени инструменти за монтаж аксесоар : Благодарение на нашата специална закачалка с обратна страна, просто ще се нуждаят от пирон на стената, за да се мотае продукт. безопасно : използва се първокласно закалено стъкло с диаметър 1/8 от инча (4 мм) със заоблени ръбове, което е 10 пъти по-устойчив на счупване ***** ХИГИЕНИЧНО : лесно Можете да почистите собственото си произведение на изкуството от стъкло, без да махате го от стената. **** Стъкло с UV-печат.Експресна доставка по целия свят.Здрав като стомана : Ние публикуваме желаното произведение на изкуството на тип-топ втвърдяване на стъкло с дебелина 4 мм със заоблени ръбове, за да се избегне порязване или наранявания.

Клиентите също го харесват..