• Ново
Авто знак NIVRANA Rideshare 2-Pack — Подобрени взаимоотношения с клиентите, по-високи оценки и по-разтоварване с Голям универсален знак, Аксесоар за шофьори на Произведение, ?
zoom_in

Авто знак NIVRANA Rideshare 2-Pack — Подобрени взаимоотношения с клиентите, по-високи оценки и по-разтоварване с Голям универсален знак, Аксесоар за шофьори на Произведение, за шофьори Lyft, шофьори Rideshare

BGN 4.00

Брой продукти
check Налично

Нека ще подобрят класирането си и разтоварване с помощта на Различен Знак! · Подобряване на връзките с клиенти.Всеки знак е оборудван с регулируем кабел с дължина 1 ярд и предпазител на кабела, който може да се регулира, ако е необходимо и който може да бъде окачен на шийни спирки на всеки обикновен автомобил.ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА В СЕБЕ СИ.Лесно се установява и отстранява по всяко време, ако и вие искате да направите вашия автомобил, използван за лични цели!. · 2 х Двустранните знак (8 "x 11").Благодарение красив дизайн двустранно този знак също така обяснява и вашите пътници - в приятелска форма! - пристегивать колани, не боклук и така нататък - да * да * не трябваше!.* Само тогава * ние искаме този пет звезден мнение и съвети!. · Лесно се установява и отстранява по всяко време, ако и вие искате да направите вашия автомобил, използван за лични цели!. · UV печат върху здрава водостойком PVC. · Хубав, лесен за четене дизайн. · 2 х Шнуровых на замъка.Ако сте шофьор Произведение, Lyft или други услуги rideshare, това е лесно за инсталиране табела с указания rideshare за вас!.Вместо да се дразня на нашите клиенти табела, за която се изисква депониране, ние отделяме повече внимание на това, да се даде на клиента да се разбере, че ние сме щастливи да осигури най-добрата пътуване от възможните.* Само тогава * ние искаме този пет звезден мнение и съвети!. 2 опаковки здрава, но гъвкава пластмасова табелка с размери 8 * 11 см, устойчив на въздействието на водата и разкъсване. · Леко напомня на своите пътници затегнете коланите, не боклук и така нататък. · Напомняне за получаване на класирането на 5 звезди и знак "Бакшиши по-горе".

Клиентите също го харесват..