• Ново
NICAPA 45-мм Ротационен нож за тъкани с предохранителем Ергономичен Класически Ротационен нож Comfort Loop за обработка, Шиене, Капитониране (допълнителни 5 сменяеми острие?
zoom_in

NICAPA 45-мм Ротационен нож за тъкани с предохранителем Ергономичен Класически Ротационен нож Comfort Loop за обработка, Шиене, Капитониране (допълнителни 5 сменяеми остриета 45 мм в комплект)

BGN 7.59

Брой продукти
check Налично

По-достъпна : 45-мм ротационен нож Nicapa е оборудван с 5 допълнителни сменяеми остриета, които можете да използвате повече от веднъжНож също могат да бъдат инсталирани от двете страни на ротационен нож, че е идеален както за дясна ръка, така и за левичари.Пратката включва : .Гъвкавост : ротационен нож Nicapa е подходящ за рязане на няколко слоя плат, хартия, филц и винил. Въртящ се режещ инструмент, разработен с предохранительной бутон. Удобна дръжка - Ергономичен дизайн предотвратява приплъзване и намаляване на умората в ставите. Подходящ за дясна ръка и за левичари.Ротационен нож оборудван предохранительной бутон за заключване на острието.По-остра стомана -ротационен нож Nicapa е Изработен от висококачествена неръждаема стомана. 5* Сменяеми остриета. 1 * 45 мм ротационен нож.Въртящ се нож Classic Loop 45 мм : качество, точно отшлифованное въртящо се острие от неръждаема стомана с диаметър 45 mm за осигуряване на продължителна острота извита дръжка под формата на пантите осигурява естествена кацане в ръка, подобрява контрола и позволява да се поддържа въртящи се режещи инструменти loop в ръката по време на перекладки материали.

Клиентите също го харесват..