• Ново
Полимерна Глина, Shuttle Art, 50 цвята, Пластелин за печене във фурната, Комплект за творчество с 19 Глиняными инструменти и 10 видове аксесоари, нетоксичен, нелипкий, идеал?
zoom_in

Полимерна Глина, Shuttle Art, 50 цвята, Пластелин за печене във фурната, Комплект за творчество с 19 Глиняными инструменти и 10 видове аксесоари, нетоксичен, нелипкий, идеален подарък от глина за деца и възрастни...

BGN 9.60

Брой продукти
check Налично

Нетоксичен, без ароматизатори, е безопасен и подходящ за деца на възраст от 3 годиниГАРАНЦИЯ УСЛУГА : Вашето удовлетворение е наш приоритет, моля, бъдете сигурни за закупуване на нашите продукти.Не разогревайте в микровълнова фурна.Ако не сте доволни от нашите продукти или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.В необичайно кутия подходяща за подарък за Коледа, рожден ден и други празници.Набор от полимерна глина 50 ЦВЯТА : Набор от полимерна глина Shuttle Art съдържа 50 цвята глина за печене на фурна 0,7 грама на блок, както и 19 полезните глинени инструменти, както и 10 вида аксесоари. НАЧИН на печене : 1. Отопление воздуходувкой за коса (подходяща малка работна размер на 1-2 инча).БЕЗОПАСНО и подходящо за подаръци : Строго в съответствие със стандартите и изискванията на ASTM D-4236, ASTM F2923-20 и EN71. Начин на готвене (подходящ за малки изделия размер на 1/3 инча).Идеална глина за скулптура за деца и начинаещи, за да правят малки декорации, извайвам животни, герои и т.Дайте воля на творчеството си, с помощта на 19 инструменти от полимерна глина и 10 вида аксесоари, за да създадете глинени обеци или колие с мъниста от полимерна глина, украшение, поставка за бижута, ключодържател и още много други.

Клиентите също го харесват..