• Ново
Ретро Титуляр за вино с държач за Чаши Тенис на Вино Багажник Плотове Вино Поставки могат да се Настанят 1 бутилка вино и 2/6 Чаши Домашен Декоративен подарък, идеале?
zoom_in

Ретро Титуляр за вино с държач за Чаши Тенис на Вино Багажник Плотове Вино Поставки могат да се Настанят 1 бутилка вино и 2/6 Чаши Домашен Декоративен подарък, идеален за домашна бар Кухня (Размер: 2 поставки за чаши

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

- Ние предлагаме 24-часово онлайн-обслужване на клиенти, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпросиОтлично изпълнен вино багажник побира една бутилка вино и две или шест чаши за вино в зашеметяващ вид.- Той е подходящ за украса на вашата кухня, ресторант или бар, а също така може да се използва като интимен подарък за сватба, рожден ден или нов дом. 【Многофункционален вино багажник】 Е напълно функционален титуляр за вино, който лесно се побира в бутилка вино обикновен размер.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволително решение и дори ще ви възстановим парите.Той е траен и нежен, и това е идеалното функционално бижу за всеки човек.Бар-часова стилна и елегантна.♦ Спецификация на продукта : - Материал : метал - Процес : гальванопокрытие-Капацитет : 1 бутилка и 2 чаши; 1 бутилка и 6 чаши-Размер : 2 чаши : 34x31 см/13,4 x 12,2 инча (Д X В), могат назначени на чаши за вино с дължина до 25 см6 Чаши : 34x34 см/13,4 х 13,4 инча (Д X В), могат назначени на чаши за вино с дължина до 27 см. 【Високо качество】Стойка за съхранение на бутилки червено вино и винени чаши на масата е изработена от висококачествена метална сплав, а вино рафтове от дебел метал, покрита с покритие покритие, което е трайна и трудно е деформиран. 【Не билд】 При този монтаж не е необходима, тя е готова да проявяват направо от кутията, просто добавете любимата си бутилка вино.

- Material:
Metal
- Process:
Electroplating
- Capacity:
1 bottle and 2 cups; 1 bottle and 6 cups
- Dimension:
2 Cups:
34 x 31cm/13.4 x 12.2inch (L X H), can hang wine glasses up to 25cm
6 Cups:
34 x 34cm/13.4 x 13.4inch (L X H), can hang wine glasses up to 27cm
- Package Include:
1 x Wine Rack
♦ Warm Tips:
- Wine and other items are just for display, not include in the package:
♦ Customer Service:
- We offer 100% money back or exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence.:
- We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication!:
- We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-20 working days. :

Клиентите също го харесват..