• Ново
Комплект от 25/50/100 бр. Футболни Дискови шишарки Футболни Спортни конусите за тренировки, Футболни Спортни шишарки за практикуване на футбол - PP (Полипропилен-Безопа?
zoom_in

Комплект от 25/50/100 бр. Футболни Дискови шишарки Футболни Спортни конусите за тренировки, Футболни Спортни шишарки за практикуване на футбол - PP (Полипропилен-Безопасен и траен

BGN 8.75

Брой продукти
check Налично

Спортни конусите за тренировки се използват за обозначаване на границите, настройки слаломного надпреварата, заставляющего промяна на скоростта и посоката, и могат да бъдат използвани за създаване на цели за по-малки игри с еднопосочно движениеПараметри : Материал : полипропилен Размер : 2 "x 7,5"/5x19 см (висок x широк) Цвят : одноцветный (оранжево)/5 цвята (син, червен, оранжев, жълт, зелен) на Помещение включва : 25/50/100 x дисков конус Моля, обърнете внимание : 50 бр.Използва се най-добрите треньори от цял свят.Нископрофилни дискове предпазват от нараняване при падане. (Моля, обърнете внимание : черна поставка в комплекта не е включена.Нашите футболни спортни конусите са изработени от висококачествен полипропилен (PP), меко и безопасно. (5 цвята) в комплект от 20 шишарки, на цвят Забележка : черна поставка в комплекта не е включена.Спортни шишарки не са напукани и не изчезват дори и при температура от -20 ℃ до 50 ℃.Универсален наръчник за преподаватели по всички видове спорт на игрище (футбол, мини-футбол, Ла Крос, хокей на трева и т. (5 цвята) В комплект по 10 шишарки, на цвета на 100 бр. Произведени в съответствие с изискванията за безопасност.

Клиентите също го харесват..