• Ново
Електрическа Плойка маша за мигли DASHENRAN, Плойка маша за Мигли с подгряване, Електрически Къдрене маша за Мигли с подгряване, Къдрене маша за Мигли с Гребен за мигли,
zoom_in

Електрическа Плойка маша за мигли DASHENRAN, Плойка маша за Мигли с подгряване, Електрически Къдрене маша за Мигли с подгряване, Къдрене маша за Мигли с Гребен за мигли, Преносими Аксесоари За грим (Розов)

BGN 5.60

Брой продукти
check Налично

➡️ Се дължи на различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката ❤️【Бързо загряване и лекота на използване】 Тези електрически къдрене маша за мигли са оборудвани с множество опции за контрол на температурата и бързо време за предварително загряване за 10 секунди, което означава, че можете да се подготвите вашите мигли за секунди!Не се притеснявайте, нагретая плойка не горят, не щиплет и не създава никакъв дискомфорт!.Електрическа плойка маша за мигли за жени е малък и достатъчно лек, внимателно да се побере в чантата, чантата или косметичке.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. - Добре дошли в ДАШЕНРАН, пожелавам ви успешни покупки - Ние ви предлагаме набор от надеждни и висококачествени продукти и се надявам, че ще можете да си купите тези, които ви харесват. ❤️【Къдрене с USB батерия】 Нашата къдрене маша за мигли с топъл напълно електрическа, множество, с USB-акумулаторна батерия, се захранва от батерия чрез кабел type-C, което позволява да се зарежда много по-лесно къдрене, директно от стенен адаптер, преносими компютри или други устройства.Електрическа плойка маша за мигли за жени е малък и достатъчно лек, внимателно да се побере в чантата, чантата или косметичке. ❤️【Дългосрочно лифтинг】 Благодарение на эргономичному дизайн с иновативна функция за отопление, нашата плойка маша за мигли с топъл осигурява дълготраен лифтинг ефект и придава бъдат преодолени миглите този ефектен вид или природен разкош, от който кръг главата!.3 см ➡️температурата на съоръжения : 1 скоростна [зелена съоръжения 65 градуса], съоръжения 2 [синя светлина 85 градуса] ? на Помещение включва : ➡️ 1/2 бр. ❤️【Бързо зареждане чрез USB и мини-дизайн】Устройство маша за мигли с топъл се зарежда чрез USB за пестене на батерията и може да се зарежда от компютър, захранващ блок или кола. ❤️【Дългосрочно лифтинг】 Благодарение на эргономичному дизайн с иновативна функция за отопление, нашата плойка маша за мигли с топъл осигурява дълготраен лифтинг ефект и придава бъдат преодолени миглите този ефектен вид или природен разкош, от който кръг главата!. ❤️【Бързо зареждане чрез USB и мини-дизайн】Устройство маша за мигли с топъл се зарежда чрез USB за пестене на батерията и може да се зарежда от компютър, захранващ блок или кола.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. х електрическа плойка маша за мигли ➡️ 1 бр. х преносима гребен за мигли ? моля, Обърнете внимание : ➡️ Моля, оставяйте малко отклонение в размерите от ръчен измерване. ❤️【Задължително във вашия козметичен комплект】Ако сте уморени от дефектни маша за мигли или гъста спирала, която не придава ви желания ефект, маша за мигли с електрически отопляеми - това е безопасно и удобно решение за даване бъдат преодолени миглите, тиранти!.

Клиентите също го харесват..