• Ново
Произведено Външен Държач за парцал и Метла, Търговски Количка За инструменти за прибиране на реколтата, Органайзер за почистващи препарати, Стойка за съхранение ?
zoom_in

Произведено Външен Държач за парцал и Метла, Търговски Количка За инструменти за прибиране на реколтата, Органайзер за почистващи препарати, Стойка за съхранение на градински Гаражни инструменти, Домакински принадлежности,

BGN 65.00

Брой продукти
check Налично

Можете да го преместите в зависимост от вашите нужди и той не поцарапает мокет и дървени подовеМожете да го преместите в зависимост от вашите нужди и той не поцарапает мокет и дървени подове. ● Полезен тава за капки : новоразработени подвижна сгъсти тава за капки от полипропилен в долната част на колички за инструменти, той може да събира капающую вода с мокър парцал, да защитава подове, а също и подходящ за измиване на парцал; тя може да се използва като стеллажа за съхранение на инструменти, като например кофи / бутилки за вода. За размера- дължащи се На различни методи на измерване може да бъде отклонение от 1-2 см, моля, разберете!3. ● Скоба за парцал и метла по-здрав : Това са суровини, произведени от плакированной тръби от листова стомана, която не ръждясва, не гние и не беля и издържа тегло до 44 кг (20 кг) в сравнение с пластмасова поставка, тя е по-здрава и трайна. ● Широко използване : Това е удобен органайзер за инструменти, който може идеално да организират различни битови и чисти предмети, за да спестите място и да поддържа реда в дома си.● Този титуляр за парцал и метла може да се опрости организация : в него има отвори за захващане и куки, долу има тава, прорези за закачване-еластично карточное колело, заден противоскользящее, не е лесно да се плъзга, лесно се определя, в него може да съхранявате вашите метли, парцали и куки, да закачите парцали, четки, парцали за избърсване на прах, а в долната тава могат да бъдат подредени лопата за боклук, кофа и други инструменти за прибиране на реколтата. ● Скоба за парцал и метла по-здрав : Това са суровини, произведени от плакированной тръби от листова стомана, която не ръждясва, не гние и не беля и издържа тегло до 44 кг (20 кг) в сравнение с пластмасова поставка, тя е по-здрава и трайна.Идеален за организиране на гараж, гараж, съхранение, пералня, организация, килер, кабинет, запирающегося шкафчета, организатор за почистващи препарати, организация на стая, на организаторите за инструменти и т. За услуга Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ● Тази количка за почистване могат да се движат по-лесно : това е универсално колело на 360 °, може да се определи и лесно да се движат, поради преместване и фиксиране много лесни, а и тя безшумно и не предизвиква смущения при преместване. ● Широко използване : Това е удобен органайзер за инструменти, който може идеално да организират различни битови и чисти предмети, за да спестите място и да поддържа реда в дома си. ● Тази количка за почистване могат да се движат по-лесно : това е универсално колело на 360 °, може да се определи и лесно да се движат, поради преместване и фиксиране много лесни, а и тя безшумно и не предизвиква смущения при преместване.

Клиентите също го харесват..