• Ново
Фотоалбум XIAOSAKU Кожена Фотоалбум На Кожен Ремешке Фотоалбум направи си САМ Ръчно изработени Творчески Фото албум, Книга на Паметта се Използва за съхранение на сни?
zoom_in

Фотоалбум XIAOSAKU Кожена Фотоалбум На Кожен Ремешке Фотоалбум направи си САМ Ръчно изработени Творчески Фото албум, Книга на Паметта се Използва за съхранение на снимки и запис на Сватбен Фотоалбум LIF

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Този продукт може да се представи като отличен подарък за вашите приятели и близки Това е добър начин да се запази своята памет. Кожен материал, водоустойчив и протираемый. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги.Това е идеалният подарък за Свети Валентин, Коледа, рожден ден, Ден на майката, Ден на благодарността и годишнина. Не се включват стоки, различни от събиране на снимки, показан на снимката на продукта.Име на продукта : фото албум с Кожена материал : кожзаменитель Общият размер : 236*247 мм Размерът на вътрешна страница : 200*235 мм, Приложимо място : подходяща за абитуриентски, сватбен фотоалбум, юбилей, почивка, семейство, детски подарковпожалуйста, обърнете внимание : 1. Размер : 236*247 mm.Те ще бъдат много щастливи. Изработен е от висококачествен материал, различен здравина и продължителна употреба. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Този продукт е малък, лек и лесен за носене, така че можете да го вземете със себе си, където и да отидете. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят малки хроматичната аберация, моля, извинете ме.

Клиентите също го харесват..