• Ново
ZOCONE 60 Бр. Двете Обеци Заготовки, Кръгли и една сълза форма Обеци с Теплопередачей, Окачване с Куки за Обеци, Картонени Опаковки, Обеци с Сублимация Печат за Жени, Мом?
zoom_in

ZOCONE 60 Бр. Двете Обеци Заготовки, Кръгли и една сълза форма Обеци с Теплопередачей, Окачване с Куки за Обеци, Картонени Опаковки, Обеци с Сублимация Печат за Жени, Момичета, Проект обици Направи си сам

BGN 9.06

Брой продукти
check Налично

С помощта на тези замразява сушени празни обици можете да създавате персонализирани бижута, бижута, обеци и други изделия за ръчна работа със собствените си ръцеТрябва да изчакате, докато едната страна е напълно изстинал, преди извършване на операция на топлопреминаване от обратната страна. 【Направи си сам, както на теб ти харесва】 : Недовършени дървени обици-висулки са празни дизайн, празна повърхност може да се прояви твоето въображение, за да създадете в нея твоите любими модели. 【Висококачествени материали】 : Двустранен празни обеци за сублимация, изработени от висококачествени древесноволокнистого материал със средна плътност, чиста и блестяща повърхност, добра твърдост, без специфичен мирис, лесно се поддават на термическому уплътняване.Празно покритие на повърхността лесно се разпада.Можете да направите обеци на любимата си тема за себе си и приятелите на семейството си. достатъчно аксесоари за сублимация, за да отговарят на вашите различни нужди в производството на бижута.Това е много индивидуален и практичен подарък. 【БЕЗПРОБЛЕМНО ОБСЛУЖВАНЕ】 : Ние сме горди, че предлагаме качествени продукти на конкурентни цени и бързо, безпроблемно обслужване.На изображението се предават ясно, с отчетливи ръбове, удобно да ги носи, и тяхното не е лесно да се прекъсне.Моля, коригират в съответствие с реалната ситуация.

Клиентите също го харесват..