• Ново
Детска Защитна Мрежа, Защитна мрежа за тераси, Черна Защитна Мрежа, Детска Стълба, Защитна мрежа за тераси, Черна Мрежа От котки, Мрежа За Украса на стени, Ретро-Бар, ?
zoom_in

Детска Защитна Мрежа, Защитна мрежа за тераси, Черна Защитна Мрежа, Детска Стълба, Защитна мрежа за тераси, Черна Мрежа От котки, Мрежа За Украса на стени, Ретро-Бар, Таван мрежа, Мрежа за окачване на дрехи, Мрежа за

BGN 22.50

Брой продукти
check Налично

۞ Детска декоративна мрежа - 3 направления ръчно плетени, обвързани ръчно, ярки цветове, лесно отваливаются, окото повърхност е с висока удар.Инсталирайте тази защитна мрежа, за да се осигури по-безопасна среда за децата!Характеристики : 1. Полезни съвети - Ако имате нужда от цвят и размер, които тук, можете да натиснете (BHH-защитна мрежа) под заглавието, за да отидете в магазина и да видим други фасоны., не могат да бъдат малки хроматичната аберация, моля, извинете ме. 【Се използва Широко и лесно за почистване /, съхранявани】 : идеална защитна мрежа за стълби на закрито и на открито. ◆ Без покупки, 100% гаранция за качество, можете да сте сигурни в покупката.Поради проблеми със светлина, ъгъл на видимост, дисплей и т. Ако защитната мрежа е повредена по време на транспортирането, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще решим това за вас време. ◆ Ние ценим опит на покупките на всеки клиент. ◆ Ако времето за отговор на поръчка е повече от 30 дни, моля, свържете се с нас.Ако желаните цветове и размери тук, можете да натиснете върху заглавието по-долу (BHH-Protection Net), за да видите повече стилове.Може да е удобно сгъване и съхранение. Лесна инсталация, чрез свързване на горния парапет от желязо или от дърво, прозорци от коридори, тераси, подходящи за вътрешна и външна употреба.Най-добрата мрежа за осигуряване на безопасна среда за игра на децата, когато те играят в коридора на балкона и двора и т. ◆ Име на продукта : Детска защитна мрежа ◆ Цвят на въжето : черен ◆ Размер на защитната мрежа : многоразмерный по желание (може да се коригира) ◆ Материал каса на мрежата : найлон ◆ Безопасност въжето, дебелина около 8 мм ◆ Разстояние между защитни мрежи : 6 см ◆ Мрежа ръчно изработени Применимая сцена : на открито, на закрито ◆ Полезни съвети : 1.Можете да използвате мрежата за детски креватчета, коридори, стълби, балкони и др. Описание на изображението : Защитна мрежа е направена в естествената си форма. ◆ Срок за доставка на сигурна мрежа е 10-25 дни, моля, бъдете търпеливи.Целта ни е да направим така, че всеки клиент е получил приятен и удовлетворяващ опит за пазаруване.

Клиентите също го харесват..