• Ново
GROWORD 2-Лентов коаксиален кабел газа, 5-2500 Mhz КАБЕЛНА телевизия-ивица с 6 коаксиальным кабел RG6 и 2 коаксиальными части за свързване, за прехвърляне на захранване на КОН?
zoom_in

GROWORD 2-Лентов коаксиален кабел газа, 5-2500 Mhz КАБЕЛНА телевизия-ивица с 6 коаксиальным кабел RG6 и 2 коаксиальными части за свързване, за прехвърляне на захранване на КОНВЕРТОРА, подобряване на качеството на сигнала

BGN 4.33

Брой продукти
check Налично

? 【Уникален дизайн за трайност】 Коаксиален кабел сплитер или кабелен сплитер RG6 има уникална структура за леене под налягане, пластмасова обвивка може да бъде ефективно водоустойчив, метална обвивка може да избягвайки външни смущения на сигнала, а черупката никелирована за предотвратяване на ръжда, проникване на вода и корозияУдобна конструкция, домашни кабели не е затрупана с, което прави началната инсталация е по-красива и естетически.Тя може да се използва в коаксиальном кабел на кабелната телевизия.Тя може да се използва в коаксиальном кабел на кабелната телевизия. ?【Подходящ за сателитен телевизионен сигнал】 сплитер цифров коаксиален кабел 5-2500 Mhz може да бъде адаптиран към вашата сателитни антени, сателитни ресиверу, сателитна тюнеру (LNB), телеприставке; и може да, коаксиален кабел, кабели RG6 и F660, сателитна телевизия и телевизионни сигнали. ? 【Подобряване на качеството на сигнала】 Притеснявате за загуба на сигнал?Висококачествен коаксиален цифров сплитер или сплитери на сателитна телевизия с изходен загуба само 4 гб на порт, което позволява ефективно да се подобри качеството на сигнала, за намаляване на шума на телевизора, както и загуба на сигнала оборудване. ? 【Подобряване на качеството на сигнала】 Притеснявате за загуба на сигнал?Висококачествен коаксиален цифров сплитер или сплитери на сателитна телевизия с изходен загуба само 4 гб на порт, което позволява ефективно да се подобри качеството на сигнала, за намаляване на шума на телевизора, както и загуба на сигнала оборудване.?【Подходящ за сателитен телевизионен сигнал】 сплитер цифров коаксиален кабел 5-2500 Mhz може да бъде адаптиран към вашата сателитни антени, сателитни ресиверу, сателитна тюнеру (LNB), телеприставке; и може да, коаксиален кабел, кабели RG6 и F660, сателитна телевизия и телевизионни сигнали.Сплитер коаксиален кабел идеален за подобряване на телевизионни сигнали. ?【Проста конструкция за Почистване на кабел】 Ако у дома има само една антена, но има 2 или повече телевизори, е необходимо да включите допълнителна антена, достатъчно 2-полосного коаксиален сплитер!Нашият кабелен газа идва с 1 разветвителем + 2 кабели с дължина 6 инча (15 см) + 2 штекерными изходни конектори.

Клиентите също го харесват..