• Ново
4 диска вентилатор с топлинна задвижване за изгаряне на дървесина печка-камина с дърва горелка, в екологично чист и ефективен вентилатор за дърва и безшумен вентил?
zoom_in

4 диска вентилатор с топлинна задвижване за изгаряне на дървесина печка-камина с дърва горелка, в екологично чист и ефективен вентилатор за дърва и безшумен вентилатор за камината. (5 листа)

BGN 16.40

Брой продукти
check Налично

Fan ще се изплати в най-кратки сроковеТя не е деформиран и не обесцвечивается дори и след продължителна работа при високи температури.Температурата на камината се отразява на скоростта на въртене на вентилатора. [Предимство] : Не се изискват батерии или на ток.Този печной безшумен вентилатор, а нивото на шум е по-ниска от 25 db. [Използвайте по-малко дървен материал] : за По-ефективно отвеждане на топлината означава, че можете да използвате до 28% по-малко дърво, което ще ви спести пари.Той се използва широко за дърва, газови печки, пеллетной пещ и много други. [По-добро разпределение на въздуха] : Конструкцията с четири и пет остриета означава, че този печной фен на 90% по-ефективно премахва топлината от котлона плочи, което позволява бързо и ефикасно да се повиши температурата във вашите помещения.Колкото по-висока е температурата на плочата, толкова по-бързо се въртят лопатите.Печной фен активира топлината, разпределени за камина или печка на дърва, и се насочва към основата на вентилатора за да се приведе в действие остриета. Технически характеристики : Заглавие : Камина, вентилатор Цвят : черен брой на ножовете : 4/5 Скорост : 1100 об/ мин Шум : ≤ 25 db Работна температура : 140-662 ° с / 60-350 ℃ Тегло на продукта : 790 г Опаковъчен лист : 1 * Камина вентилатор с 4/5 ножове.

Клиентите също го харесват..