• Ново
Подобрен тънък калъф JETech (дебелина 0,85 mm) за iPhone 14 Pro Max 6,7 инча, капак на обектива на камерата с пълна защита, Монтиране Ултра-лек матиран твърд КОМПЮТРИ, поддръжка за б
zoom_in

Подобрен тънък калъф JETech (дебелина 0,85 mm) за iPhone 14 Pro Max 6,7 инча, капак на обектива на камерата с пълна защита, Монтиране Ултра-лек матиран твърд КОМПЮТРИ, поддръжка за безжично зареждане (черен)

BGN 3.99

Брой продукти
check Налично

Дебелина само 0,03 инча / 0,85 mm [Защитен и лек] е Изработен от висококачествен материал за PC. [Съвместимост с wi-fi зарядно устройство] Поддръжка на безжично зареждане. Ефективно предпазва от пръстови отпечатъци и лесен за почистване.Лесно се побира в джоба и портативен за носене.Изпъкнали ръбове около екрана и камери осигуряват допълнителна защита.Точни деколтета предостави пълен достъп до камерата, колонки, бутони и други пристанища. [По-добра защита на екрана и камера] Пълна защита на обектива на камерата.Осигурете необходимата защита и като цяло не се добавят обем. Съхранявайте първоначалното усещане за използването на обикновен телефон. [Матирано покритие] Подобрено с матирано покритие шелковистое на допир и удобно в плен.[Super Slim] изключително Подходяща за i Phone 14 Pro Max с размер 6,7 инча.

Клиентите също го харесват..