• Ново
Защитен калъф за вашия телефон, силиконов калъф-поставка, съвместим с Samsung Galaxy A10S, [3 Начина влакчета], вертикален и хоризонтален калъф-стойка, Тънък твърд защитен ка?
zoom_in

Защитен калъф за вашия телефон, силиконов калъф-поставка, съвместим с Samsung Galaxy A10S, [3 Начина влакчета], вертикален и хоризонтален калъф-стойка, Тънък твърд защитен калъф за цялото тяло, калъфи за мобилни телефони

BGN 10.20

Брой продукти
check Налично

【3-посочен здрава и регулируема поставка за краката】 Вградена поставка предпазва вашия телефон под оптимални ъгли на видимост, съвместими с филми и записи, а също така и с помощта на ръцете при гледане на филми, игри и онлайн-чата. 【Съвместими модели】 Нашите тънък калъф-поставка е съвместима с Samsung Galaxy A10 S и плътно прилепнала към тялото, бутони и изгибам, осигурявайки отзивчиво допир и лесен достъп.(Моля, обърнете внимание! ! ! : Поради големия брой на моделите снимки на някои модели не са направени, моля, обърнете се към името на модела.Защитен калъф за вашия телефон Характеристики калъфи за телефони : ✔ Лесно почистване ✔ се инсталира Лесно и се отстранява ✔ Защита от падане - Здрав защитен калъф, удароустойчив, защитава мобилен телефон от падане. 4 високо съдържание противоударных ъгъл и отгледани на первази на лещата и екрана предпазват вашия телефон от драскотини и счупвания при падане.-Корпуса на телефона е тънък и лек.-Пълна защита от удар, устойчивост на падане комплектът включва : 1x Съвместим с Samsung Galaxy A10 S калъф.-Този калъф за мобилен телефон има защита от падане, драскотини, приплъзване и пръстови отпечатъци.Всичко това ефективно намалява въздействието на падане и устойчиви на абразия и надраскване.

Клиентите също го харесват..