• Ново
AMBITFUL EF100 100W 5600K Aurora COB LED Vidoe Light + Дръжка за батерията BH-EF01 с Чанта за Носене за Натюрмортной снимане на открито, Портрет, Студийно осветление, осветление за интервю, По?
zoom_in

AMBITFUL EF100 100W 5600K Aurora COB LED Vidoe Light + Дръжка за батерията BH-EF01 с Чанта за Носене за Натюрмортной снимане на открито, Портрет, Студийно осветление, осветление за интервю, Поддръжка управление на приложенията

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

?【Ефективно отвеждане на топлината】 : радиатор премиум-клас и вграден вентилатор осигуряват отлично отвеждане на топлината?【Мощен led крушка】 : led крушка с мощност 100 Вата създава стабилен светлинен ресурс и постоянна осветеност, като се гарантира висока яркост на светлината. AMBITFUL EF100 + BH-EF01.Кръгли мъниста COB lamp отговарят на различните нужди на радио-и телевизионни предавания на живо видеопроизводителей, търговски продуценти и т. ?【Интелигентна безжична система за управление на】 : различни светлинни ефекти, които се адаптират към нуждите на потребителя в многосюжетной стрелба.Режим на вентилатора е разделен на три режима на предаване : Ниска предаване : 50% мощност, Средно : 80% мощност, Висока : 100% мощност.Специална защитна капачка лампи предотвратява разрушаването на led крушка при допир и се сблъскват. ?【Издръжлив и лесен дизайн】 : Благодарение на LCD панели с голям размер потребителите могат ясно да проверяват работните параметри на източник на светлина, като например текущата яркост, канал и текущата температура на светлината.С индекс на цветовете CRI 95+, TLCI 96+ той може да си представим един обект е толкова автентично, колкото е възможно.Функция за контрол на температурата, помага за предотвратяване на прегряването и да удължи живота на топка. ?【Кръгли мъниста COB Lamp】 AMBITFUL EF100 COB използва мъниста COB LED с висок индекс на цветовете, светлинно петно кръгло, без ръбове и ъгли, ефективността на осветление по-горе, а цветовата температура е точна.Система за отвеждане на топлина има малошумным вентилатор с ниска мощност.

Клиентите също го харесват..