• Ново
Kioosdinfely 4 Опаковки штекерных адаптери на ЕС-Европа-САЩ/CA-Тип A, Европейски Адаптери за пътуване до розеткам Универсален изход за пътуване от Европа /Азия, в САЩ /Канад?
zoom_in

Kioosdinfely 4 Опаковки штекерных адаптери на ЕС-Европа-САЩ/CA-Тип A, Европейски Адаптери за пътуване до розеткам Универсален изход за пътуване от Европа /Азия, в САЩ /Канада (Бял)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

✈Safe Безопасно и висококачествено : проводник от чиста мед и диригент плюс огнеупорна обвивка за вашия КОМПЮТЪРНапрежение на ток : 6 A / 125 ~ 250 V.Широка съвместимост : подходящ за всички търговски обекти в САЩ и Канада. ?Забележка : Това не е преобразувател на напрежение.Този адаптер се адаптира само стил щепсела, а не напрежение.Безопасно и висококачествено : Проводник от чиста мед и диригент плюс огнеупорна обвивка за вашия КОМПЮТЪР.Не работи с уреди с мощност от повече от 600 Вата.Уникално за пътуване до Канада / САЩ, Пътуване от Европа до Сащ, Америка, Китай с тези черни адаптери за контакти.Не работи с уреди с мощност от повече от 600 Вата.Този адаптер се адаптира само стил щепсела, а не напрежение. ✈️ Компактен и годен за пиене : тежи 10 грама на единица. Малък и удобен за пренасяне в багажа на пътниците и бизнесмени.✈️ Е уникално за пътувания из Канада / САЩ, пътуване от Европа до Сащ, Америка, Китай с тези черни адаптери за контакти. Компактен и годен за пиене : тежи 10 грама на единица.Този адаптер, трябва да се използва само със свободни тежести преобразователями или устройства с гъвкави източници на хранителни вещества. Забележка : Това не е преобразувател на напрежение.Щепселът тип А плътно прилепнала при свързване и няма да падне. Малък и удобен за пренасяне в багажа на пътниците и бизнесмени.Този адаптер, трябва да се използва само със свободни тежести преобразователями или устройства с гъвкави източници на хранителни вещества. ?Забележка : Това не е преобразувател на напрежение.Щепселът тип А плътно прилепнала при свързване и няма да падне.Не заема никакво място. Максимална мощност : 600 W. Максимална мощност : 600 W.Щепселът тип А плътно прилепнала при свързване и няма да падне.

Клиентите също го харесват..