• Ново
Филтърни Касети KISCHERS 6001 за Дихателна Маска, Сменяеми Филтри, Филтри Conton, Капачка за филтри, Комплект Аксесоари 28 бр.
zoom_in

Филтърни Касети KISCHERS 6001 за Дихателна Маска, Сменяеми Филтри, Филтри Conton, Капачка за филтри, Комплект Аксесоари 28 бр.

BGN 15.52

Брой продукти
check Налично

【Предпоставка включва】- 20 х Филтърна вата, 4 х Филтърни кутии, 4 х калъфи за филтри 【4 филтърни бокс и 4 капачки филтър】- Филтърен патрон може да се използва за предотвратяване на някои твърди и суспендирани частици.Име на ПРОДУКТА : Филтърна кутия Опаковка на продукта : 20 x Филтърна вата, 4 x филтърни кутии, 4 x капак за филтри Характеристики на продукта : 1.Ако имате някакви проблеми при използването на продукта, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Филтърна вата предпазва от твърди и суспендирани частици.Делото помага за закрепване на филтър памук за картриджу и намалява вероятността от вдишване на прах по време на самостоятелна работа.Когато носиш маска, аромат - това вече не е специфичен мирис и свеж въздух!Когато се промени памук? 8-часова защита - това е разумно очакване на всеки филтър.Прекарайте две точки филтър кутията и корпуса на вложката по хоризонтална линия, след това зациклите им. Трапециевидный дизайн, центърът на тежестта е изместен назад, което не е лесно да доведе до умора на шията 4. Трапециевидная филтърна кутия, високо съдържание на активен въглен, дълъг живот, добър ефект усвояване 2. 【20 памучни филтри】 - Всеки път, филтърни кутии трябва да подавате по 2 парчета вата.【Подходящ за 】- 6100/6200/7501/7502/6502/6800 одобрени от сменяеми аксесоари за предния панел.Завийте филтърна кутия по посока на часовниковата стрелка за закрепване.

Клиентите също го харесват..