• Ново
plplaaoo Шейкър за бебешки бутилки, Миксер за бебешка храна, Автоматично Шейкър за бутилки с бебешко мляко, Удобен Електрически Миксер за сухо мляко, зареждане чрез USB, ?
zoom_in

plplaaoo Шейкър за бебешки бутилки, Миксер за бебешка храна, Автоматично Шейкър за бутилки с бебешко мляко, Удобен Електрически Миксер за сухо мляко, зареждане чрез USB, за майчиното мляко и млечни смеси

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

53 мм / 2,09 инча до прибл бутилка с мляко ръце.Нека вие ще имате повече време за комфорт на вашето дете.Отговаря на изискванията за дългосрочно и высокочастотному употреба.Кажете сбогом на разклащане на бутилката с мляко в ръка. 【Високо качество】 е Изработена от висококачествени материали, издръжливи и лесно се повреждат. 【РАВНОМЕРНО РАЗКЛАЩАЙТЕ】При разклащане на сухо мляко не е лесно да получат мехурчета и агломерацию сухо мляко.【Управление с едно щракване на мишката 】 Удобен за използване, управление с едно щракване на мишката.И това прави млякото по-лесен и лек за усвояване на детето.Вие не трябва често да се промени. 【Лесно да носите със себе си】 Автоматично шейкър за бебешки бутилки лесно да носите със себе си и да се използват навсякъде, защото в него е вградена батерия с голям капацитет, и може да се зарежда с помощта на usb зареждане. шише за мляко с диаметър 75 мм / 2,95 инча благодарение на информационните силиконовому дупката в кръг са съвместими с бутылочками за детското мляко на повечето популярни марки. 【Висока съвместимост】 Подходящ за прибл.По-ефективно и бързо.Това е много удобно да се изпълни.

Клиентите също го харесват..